Orjinal Parfüm Kalıcılık

10-01-2023

Kalıcı Kokuların Sırrı

 

Günümüzde kadın ve erkek parfüm seçimleri konusunda titizlik gösterilmektedir. Parfüm kokusunun kalıcılığını artırmanın farklı birçok yöntemi olmakla birlikte en büyük sırrı orjinal parfüm kullanmaktır.

 Parfüm ve ten uyumu, kokuların seçimi ayrıntıları da oldukça önemlidir.

 Orjinal Parfüm Nereden Alınır?

 Parfüm kişilerin ten teması olması ile birlikte aynı parfüm kokusu farklı tenlerde farklı kokular yaymaktadır. Bu sebeple parfüm satın almadan önce mutlaka tester parfüm yöntemi kullanılmalıdır. Orjinal olmayan parfüm ürünleri çok ağır kokmakta ve ten üzerinde kızarıklık ve alerjik reaksiyon göstermektedir. orjinal parfüm satın alırken testerparfum.com/ adresine mutlaka ziyaret edilmesi ve buradan sorgulama yapılarak satın alınması uygun olacaktır.

 

 Hangi Site Orjinal Parfüm Satıyor?

 Günümüzde internet üzerinde yer alan tüm alış veriş siteleri orjinal parfüm adı altında orjinal olmayan parfümler satmaktadır. Bu sebeple orjinal parfüm satan siteler içerisinde testerparfum.com/ olmak üzere araştırılarak doğru sitelerden satın almak gerekmektedir.

 Koku kişiler üzerinde davranışsal anlamda büyük özgüven yaratmaktadır. Bu sebeple parfümlerin orjinal olmasına dikkat etmek gerekmektedir. Orjinal parfüm barkodlarının sorgulanması ile bir parfümün gerçek ya da sahte parfüm olduğu ortaya çıkmaktadır.

 

 Kalıcı Parfüm Markaları?

 Kadın ve erkek parfümleri koku ve içerik bakımından farklı özelliklere sahiptir. Erkek kokuları içerik itibariyle kadın kokularına göre daha kalıcı ve baskındır. Kadın kokuları arasında Coco Chanel, Victoria's Secret, Lancome la Vie Giorgio Armani gibi markalar kalıcı parfüm markaları arasında yer almaktadır. Parfümlerin kalıcı ve tene uyumu konusunda testerparfum.com/ web sayfası ziyaret edilerek tester parfüm satın almak mümkündür.

 Kalıcı ve tüm orjinal parfümler ile tester parfüm satın almak için testerparfum.com ziyaret edilmesi halinde kişilerin beğendikleri parfümleri güvenle satın almak söz konusu olacaktır. Parlak ancak bir o kadar yalın ve sade tasarımı şişeleri ile göz doldurmaktadır.

 

 Dior Sauvage İçerik?

 Erkek parfümü olarak oldukça sık tercih edilen dior sauvage güçlü ve hayranlık uyandıran koku bileşimine bakıldığında içerik olarak sedir ağacı, Laden otu ve Misk harmanı, Bergamot, lavanta ve karabiber bileşiminden oluşmaktadır.

 Dior Sauvage güçlü ve kalıcı erkek kokusu ile göze çarpmakta ve sıklıkla tercih edilmektedir. Şişesinin keskin çizgisi ile prezantabl kategorisinde yer alan erkek parfümleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple özellikle kurumsal firmalarda çalışan kişilerin birinci tercih ettiği kokular arasında yer almaktadır.

 

 Coco Chanel İçerik?

 Coco Chanel harika kokusuyla etrafını hayran bırakan bir kadın parfümü olarak bilinmektedir. Coco chanel birbirinden farklı kokulardan oluşan çeşitleri vardır. testerparfum.com/ web sitesi üzerinden verilecek tester sayesinde kendisi için en güzel türünü belirleyerek satın almak söz konusudur.

 Parfümlerin kokusunun özel olmasının yanı sıra Coco sauvage dış görünüşü ve şişesinin şıklığı da göz doldurmaktadır. Coco chanel, içerik detaylarına bakıldığında Turunçgiller familyasından portakal ve mandalina özü ve yine Bergamot ve yasemin bitkilerinin birleşiminden üretilmektedir.

 

 Orjinal Parfüm Sorgulama

 Kalıcı parfüm markaları taklit edilmesi yüksek markalardır. Öyle ki gerçek ile sahte parfüm arasında fark yok denecek kadar azdır. Bu sebeple parfümlerin orjinal olması konusunda tüm ülkelerce kabul edilen bir barkodlama sistemi oluşturulmuştur. Bu barkodlama sistemi ile satın alınacak orjinal parfüm olup olmadığı parfüm sorgulama ile emin olunmalıdır.