Parfüm Kullanırken Bunlara Dikkat Ediyor Musunuz?

21-01-2021

Parfüm, herkesin severek kullandığı kozmetik ürünlerin başındadır. Orijinal parfümler her kişi üzerinde özgünce durur. Orijinal parfüme uygun fiyata sahip olmaksa meziyet ister. Orjinal Parfüm seçeneklerine internet üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. 

 

Parfümü Doğru Şekilde Saklayın

 

 Parfümü güneş ışığı almayan ve aydınlık olmayan bir ortamda saklamanız gerekir. Outlet parfüm tercih ettikten sonra parfüm şişesini ısıya veya ışığa yakın yerlere koymayın. Aşırı sıcaklık, bir parfümün oksitlenmesine veya kokusunun değişmesine neden olur. Parfüm için en iyi ortam oda sıcaklığıdır. Parfümünüzün giysilerinizde kalıcı olmasını istiyorsanız parfümü nemli bir beze püskürtün ve güzel kokusunu yaymak için bezi çamaşırlarınızla birlikte kurutucuya atın. Bazı kumaşlar lekelenebileceğinden parfümleri doğrudan giysiler üzerine püskürtmeyin.

 

 Klasik Koku Risksizdir

 

 Nasıl bir parfüm alacağınıza karar veremiyorsanız klasik bir parfüm tercih etmelisiniz. Tüm parfümlerde olduğu gibi klasik parfümlerin de tester parfüm bulunur. Yıllardır piyasada bulunan bir koku, piyasadaki yeni kokular kadar riskli değildir. Çiçek kokuları herkes tarafından tercih edilebilir. Oryantal notalara sahip ağır parfümler ise daha risklidir. Kapağı açtığınızda burnunuza ekşi bir koku geliyorsa, bu parfümün bozulduğu anlamına gelir.