Chloe Love Story Edp Kadın Parfüm

20-04-2021

Canlı ve duygusal bir Eau de Parfum! Chloe tarafından tasarlanarak hayat bulan bu muhteşem koku Love Story; İsminden de anlaşılacağı gibi aşkı ve şehvetin koku bulmuş halidir. Love Story adına yakışır bir şekilde aşkın büyüsünü hemen yanı başınızda hissetmenizi sağlıyor.

Chloe Love Story, portakal çiçekleri ve yaseminin cezbedici kokusunu harmanlayarak adeta aşkı çağrıştırıyor. Bazı parfümler daha kokularına bakmadan sadece şişesi ile bile kendine hayran bırakır. İşte Chloe Love Story parfümü tam olarak böyle bir parfümdür. Kokusu ile olduğu kadar şişe tasarımı ile de oldukça zariftir.

Chloe Love Story Eau de Parfum, aşk ve romantizmi sembolize eden bir asma kilit tasarımı olan şişede sunuluyor ve üzerinde bulunan kurdele, kıvrımlı cam tasarımdaki kadınsallığı tamamlıyor.

Chloe Love Story Edp Parfüm Özellikleri:

Üst Notalar: Neroli, Bergamot, Limon, Armut.

Orta Notalar: Portakal çiçeği, Yasemin çiçeği, Gül, Kuş üzümü, Şeftali.

Alt Notalar: Misk, Sedir ağacı, Kaşmir ağacı, Paçuli.

Koku ilk olarak, portakal çiçeğinin şehvetini ortaya koyuyor; ışıldıyor ve sarhoş ediyor, tıpkı yeni bir aşkın başlangıcı gibi. Mutluluk çiçeği olan Madagaskar yasemininin heyecan verici kadınsılığı, kokunun başlıca özelliğini oluşturuyor. Şehvetin gücü ve sedir ağacının tazeliğini yansıtan koku, unutulmaz bir iz bırakıyor.

Tüm notalarında odunsu ve baharatlı kokuların harmanlandığı bu parfüm uzun süren kalıcılığı ile dikkat çeker. Aşkı teninde hissetmek isteyen kadınların tercih edebileceği Chloe Love Story, sosyal ortamlara, günlük kullanıma, akşam gezmelerine de uyumludur. 

Her mevsime uygunluğu ile çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir parfümdür. Yansıttığı basit, sade ve minimalist tarzı ile kendinizi şımartabilmeniz mümkündür.