Sevgililer Gününe Az Kaldı!

03-02-2021

Sevgililer Gününe Az Kaldı Hediye Seçiminizi Yaptınız Mı?

 

Özel günler yaklaştıkça birçoğumuz, benzer çelişkiler veya ruhsal anlamda önemli gelgitler yaşayabiliyoruz.

Bu özel günlerden biri de 14 Şubat, sevgililer için hiç de unutulmayacak bir gün...

Aslında en güzel hediye onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek hissettirmek, bunu göstermek için illa hediye almak da çok şart değil ama yine de o günü daha bir anlamlı yapmak adına hediyeler seçiliyor işte…

O gün yaklaştıkça elde olmadan bir telaş bir stres yaratıyor. Kız ya da erkek fark etmeden kafadan bin bir düşünce birbirini kovalıyor…

Ne mi bunlar? "Acaba bu hediyeyi almakla doğru mu yaptım? Ya sevgilim beğenmezse? Keşke ötekini mi alsaydım. Yoksa bu çok mu ucuz bir şey oldu?” bunlar gibi bir sürü şey, bu liste uzayıp gider,  siz ekleyin artık eksik kalanları...

Erkeklerin sevgililerine hediye seçmesi söz konusuysa, birçok erkek neredeyse kendine olan güvenini bile kaybedebiliyor! Erkek için, o yaşa kadar öğrendiği birçok şey sevgilisine hediye seçmeye gelince adeta kendini sıfırlıyor diyebiliriz. Tabiri caizse çoğu erkek adeta kendini sudan çıkmış balık gibi hissediyor. Malum erkekler alışveriş de fazla vakit geçirmeyi çok da sevmezler ihtiyacı neyse bir an önce alıp işini bitirmek ister, iş sevgiliye hediye seçmek olunca bir de bakmış ki saatlerdir mağazalarda bir şeyler bulmaya çalışıyor.

Neyse biz biraz yardımcı olmak istedik, biraz seçenek sunarak, belki biraz işinizi kolaylaştırırız.

Kadın Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

Seni Seviyorum Kalpli oldukça kocaman şirin bir peluş ayıcığa ne dersiniz? Emin olun yaşı kaç olursa olsun bu hediye kadınların çoğunun hoşuna gidiyor.

Ev ya da ofiste kullanabileceği özel fotoğraflarınızdan dizayn edilmiş, adeta mini bir foto roman biçiminde tasarlanmış bir duvar saati unutulmaz anları hatırlamak adına anlamlı bir hediye olabilir.

Sevgilinizin ismiyle hazırlanmış şık tasarım bir kolye harika bir seçim olabilir.

“Seni Seviyorum" Aşık olan bir kişinin kalbindeki sevgisini, sevgilisine iletmek için kullandığı çok çok özel bir sözdür.

Takı ve aksesuar kadınların her zaman çok hoşuna gider, seni seviyorum yazılı özel bir takı oldukça romantik olabilir.

İkinizin resminin kara kalem olarak tasarlandığı, beyaz porselen bir kupa, yastık ve üzerinde aşkla taşıyacağı bir tişört anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Sevgililer günü için yükselen trend olan minyatür bahçeler değişik bitki içerikleri ve dekorasyonlarla iyi bir hediye seçimi olabilir. Gerçek bir bahçenin peyzaj düzenlemesinden farksız olarak küçük bir ölçekte uygulanmış olan enfes bir tasarım ile özlemini çektiğiniz müthiş huzuru bir an olsun birlikte bulmanıza yarayacak sevimli ve canlı bir bahçe iyi bir hediyelik olabilir. Sevgililer günü sürprizinizi sıcacık ve ışıl ışıl kılacak sukulent ve süslemeler içeren minik sevimli aşk bahçeniz ev ya da ofis için şıklık yaratabilir.

Ve elbette parfüm sevgililer günü hediyesi dendiğinde ilk akla gelenlerden, koku seçimiyle sevgilinizi büyüleyebilecek bir parfüm hediye edebilir kokladığı her anı ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz. 

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

Sevgililer günü için erkeklere ne alınır hakkında biraz yardımcı olmak istedik.

Sizlerin yaratıcı fikirlerine biraz da katkımız olsun diyerek biraz seçenekleri derleyip toparladık...

Erkekler hediye konusunda daha basit düşünürler ve onları bu konuda tatmin etmek kadınlara kıyasla daha kolaydır. Günlük hayatta kullanılabilecek basit bir hediye bile erkekleri oldukça memnun edebilir.

Gömlek, anahtarlık, cüzdan, çakmak, kupa bardak, kol düğmeleri, kravat gibi kullanışlı ürünlerin yanında kokusuyla fark yaratmak isteyen erkekler için parfüm oldukça memnun edici hediyelerdir.

Orjinal parfüm almak için yeterli maddi gücünüz yoksa da bu konuda size sunulan outlet erkek parfüm seçeneği, sevgililer günü hediyesi için işinizi kolaylaştıracaktır.

Bunların dışında yine sevgilinize ilgilendiği alanlarla ilgili bir hediye almayı düşünebilirsiniz. Eğer sevgiliniz video oyunu oynamayı seviyorsa ona oyun konsolu ya da oyun konsolu varsa sahip olduğu oyun konsolunun bir oyununu alırsanız onu oldukça mutlu edeceğinizi söyleyebiliriz.

Sevgilinize kendi elinizle bir hediye paketi hazırlamak da oldukça hoş bir alternatif olabilir. Hazırladığınız hediye kutusunun içine seçtiğiniz hediyeyi koyabilirsiniz. Hatta bununla birlikte bu hediye paketinin içini üzerinde güzel sözlerin yazılı olduğu küçük notlarla doldurabilir ya da birlikte geçirdiğiniz güzel anların fotoğraflarını, arkalarına küçük notlar düşerek bu hediye paketinin içinde sevgilinize sunabilirsiniz. İçi çikolata dolu tatlı mı tatlı bir hediye paketi de kulağa oldukça şirin geliyor...

Sevginiz çoğalarak büyüsün...