Orjinal Parfüm Nasıl Olur?

29-11-2022

Orjinal Parfüm

Parfüm kişinin kimliğini oluşturan kokulardan biridir. Herkes kendisine en çok yakıştırdığı parfümü kullanarak sosyal hayatta daha özgüvenli bir duruş sergilemektedir. Satın alınan parfümler farklı markalar tarafından üretilmektedir. Farklı notalar ile hazırlanan bu parfümler ten üzerinde daha çekici ve kalıcı bir koku sunmaktadır. Orjinal parfüm ürünleri ile kalıcılığı yüksek ürün alışverişi yapmak mümkündür.

Parfümün Orijinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Parfüm alışverişlerinde merak edilen konulardan biri ürünün orjinalliğidir. Orjinal ürünler üzerinde barkod bulunmaktadır. Bu barkod çeşitli internet siteleri tarafından kod şeklinde giriş yapılarak orjinal ürün olup olmadığı tespit edilmektedir. Bazı internet üzerinden satış yapan kişiler orjinal parfüm adı altında tester parfüm teslim etmektedir. Paketin durumuna bakılarak da ürünün orjinalliği tespit edilebilmektedir.

Orijinal Parfüm Nedir?

Orjinal parfüm markaların kendi isimlerinde çıkarttıkları tescilli ürünlerdir. Tamamen kişi için sağlıklı ve hiçbir kimyasal zarar verici bir madde olmadığının da kanıtı ürünlerdir. Güvenli alışveriş yapmak isteyen kişiler için farklı markaların kendi çıkartmış oldukları parfümler çeşitli siteler tarafından barkodlu bir şekilde satılmaktadır.

 Orjinal Parfüm EDT mi EDP mi?

 EDT ve EDP parfümlerinin her ikisi de orjinal olabilmektedir. Orjinallik tamamen ürün üzerinde bulunan barkod ve kod ile anlaşılmaktadır. Paketin herhangi bir zarar görmemesi ve sağlam bir şekilde parfümün teslim edilmesi ile ürünün orjinal olup olmadığı da anlaşılmaktadır. Tüm markalar EDT ve EDP parfüm çıkartabilmektedir.

 Parfüm Sorgulama

 Parfüm sorgulama işlemleri farklı siteler aracılıyla yapılmaktadır. Bu sayede ürünün orjinal bir ürün olduğu da anlaşılmaktadır. Tüm orjinal ürünler barkodlu bir şekilde teslim edilmektedir. Bu barkodun online siteler üzerinden aratılması da ürün hakkında detaylı bilgiler sunmaktadır.Parfüm alışverişi yapan kişiler kutunun alt ya da kenar kısımlarında yer alan barkod numarasını web siteleri içerisinde aratarak ürün hakkında detaylı bir inceleme gerçekleştirmektedir.

 

 Erkek Parfüm Önerisi

 Erkek parfüm önerisi kişilerin tarzına ve sevdiği notalara göre belirlenmektedir. Çok fazla markanın çıkarmış olduğu parfüm seçeneği bulunmaktadır. Kişiler kendilerine yakışacak parfümü bulmak için ilk olarak deneme yapmaktadır.

 Son dönemde One Million Poco Rabanne parfümü erkek parfüm seçimlerinin başında yer almaktadır. Gio Armani, Tom Ford, Hermes Terre D Hermes kokuları da öne çıkan erkek parfüm çeşitlerindendir. Baharatlı kokular seven kişiler için Hermes parfümleri önerilmektedir. Daha kalıcılık isteyen kişilere ise Tom Ford markası önerilir.

 Erkek Parfümü Nereye Sıkılır?

 Erkek parfüm alışverişi yapacak olan kişiler öncesinde bir deneme yapmalı ve ona göre tercihini belirlemelidir. Erkek parfümleri genellikle koku kartlarına ya da kişinin iç bilek kısmına yapılmaktadır. Bu sayede kokunun nasıl bir hal aldığı keşfedilir.

 Erkek parfüm tene göre farklı bir koku oluşturmaktadır. Özellikle daha ağır kokulardan hoşlanan kişiler için kalıcılığı yüksek olan marka ürünler iç bilek kısmına sıkılmalıdır.