Victor Rolf Spicebomb Fresh Edt Erkek Parfüm

28-06-2021

Victor Rolf Spicebomb Fresh Edt Erkek Parfüm Özellikleri:

Odunsu- baharatlı koku grubuna ait olan bir parfümdür. 

Üst Notalar: Elemi, bergamot, pembe biber ve greyfurt.

Orta Notalar: Kırmızı biber, safran ve tarçın.

Alt Notalar: Deri akoru, vetiver ve tütün.

Tatlı, şekerli, yumuşak, sıcak, ferah, yapay, asitli ve buzlu kokuları var. Turunçgiller, baharatlar, odunsu, tütün ve deri notalarının eşsiz uyumuyla, kendinizi her an özel hissedebileceksiniz.Girdiğiniz her ortamda sizden önce ortama girecek ve bütün ilginin üzerinizde yoğunlaşmasını sağlayacak olan bu kokunun eşsiz olmasında, en başta bergamot ve greyfurt esansları olmak üzere kırmızı ve pembe biber, vetiver, safran ve deri akoru etkilidir.

Son derece hoş bir aroma ile birlikte karşımıza çıkan Victor Rolf Spicebomb EDT parfüm, kalıcı etkisi ile her yerde dikkatleri üzerinize çekmenize imkan tanıyor. Sıcak baharatları ile her zaman beğeni kazanan bu eşsiz koku, sıktığınız andan itibaren kendinizi yenilemenize olanak tanıyor.

Başarılı şişe tasarımı ile de farkını hissettiren Victor Rolf Spicebomb EDT parfüm sayesinde erkeksilik çok daha ön planda tutuluyor. Arzulu, ihtişamlı ve seksi hissetmek isteyen her erkek için son derece uyumlu tüm niteliklere sahip olan bu kokuyla tanışmak için çok geç kalmamalı hatta acele etmelisiniz!