Tester Parfüm Nedir

21-01-2021

 İşte bu tarz sorunların önüne geçmek için tester parfüm kullanmanız tavsiye edilmektedir. Tester parfüm sayesinde bir parfümün şişesini komple satın almak yerine o parfümün küçük bir şişesini satın alabilir ve bu parfümü belirli bir süre kullanarak kokusuna bakabilirsiniz. Bu sayede o parfümün size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

 

 Parfümünüzü Seçerken Aceleci Davranmayın

 

 Parfüm seçimi yaparken aceleci kararlar vermek yanlış tester kadın parfüm seçmenize neden olabilir. Bu nedenle parfüm alacağınız zaman tester parfümü satın alarak bunun belirli bir süre kullanmanız kararlarınızı daha doğru vermenize yardımcı olacaktır.

 

 Ayrıca bu sayede çevrenizdeki insanlardan parfümün kokusu ile ilgili fikir alabilirsiniz. Tester erkek parfüm kullanımından sonra beğendiğiniz parfümlerin siparişlerini verebilir ve bu parfümleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Beğenmediğiniz parfümleri satın almayacağınız için paranız da cebinizde kalacak ve bu sayede parfümlere çok fazla para harcamamış olacaksınız.

 

 Parfümlerinizi aldıktan sonra bu parfümleri doğru bir şekilde kullanarak siz de istediğiniz sonucu kısa sürede elde edebilirsiniz. Parfümü vücudunuza çok yakın ve uzakta tutmadan belirlediğiniz iki ya da üç farklı bölgeye birer kere sıkarak parfümün kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.