Bir Parfüm Size Ne Verebilir

21-01-2021

Arkadaşınızın, eşinizin, ailenizden birinin kıyafetinden gelen güzel bir koku hoşunuza gidip tekrar koklamadınız mı? Bu saydıklarımın çoğunu günlük hayatımızda belki bir kere belki defalarca yaşamışızdır. İşte bir parfüm bu derece dikkat çekebilir ve iz bırakabilir. O yüzden gittiğiniz her yere sizinle gelen kokunuz insanlarla kuracağınız her türlü iletişimde size çok fazla artı katar.

 

 Parfümden Beklentiniz

 

 Bir parfümden beklentinizin koku olduğunu tahmin edebiliyorum. Ancak fazlasını yapabilecek bir parfüm sizin beklentilerinizin çok az olduğunu size gösterecektir. Erkeklerin kadınlar gibi çanta taşımadığını düşündüğümüzde bir erkeğin yanında parfüm taşıması biraz zor gözüküyor. Dolayısıyla cepte rahatlıkla taşınabilecek şekilde tasarlanmış kalem parfümlerin avantajını görmemek mümkün olur mu?

 

 Bu ufak ama çok işe yarayan detayı tester parfüm sayesinde keşfettim. Eğer yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu tarz bir parfüm arıyorsanız tester erkek parfüm ve tester kadın parfüm hiç fark etmeksizin kendilerinde mevcut. Aynı zamanda kokuların orjinal olması da büyük bir avantaj. Dolayısıyla tester parfüm pek çok avantajıyla kullanan kişilerin parfümden beklentilerini doğal olarak yükseltiyor.