Versace Eros Parfüm

10-05-2023

Versace eros, popüleritesini hiçbir zaman yitirmeyen, erkeklerin gözde parfümlerinden biridir. Uyumlu aroması, uzun süre kalıcılığı ve gün boyu size eşlik edecek kokusuyla kendine hayran bırakacaktır. Adını Yunan aşk tanrısı ve tanrıça Afrodit’in oğlu Erostan almıştır. Antik Yunandan gelen ilham markanın oluşmasını sağlamıştır. Cesaret ve tutkunun simgesel haline gelen eros versace, koleksiyonun tamamlayıcı parçasıdır.

Mavi rengin tercih edildiği son derece şık olan şişesiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmiştir. Şişe üzerine dizayn edilmiş Medusa tasarımıyla da ön plana çıkmayı başarmıştır. Taze, odunsu ve hafif oryantal kokulu parfüm çeşitleri arasında yer alan versace eros parfüm her ortama yakışacak ve kokusuyla büyüleyecektir. Koleksiyonların bir numaralı parçası versace eros parfüm vazgeçilmeziniz ve kombinlerinizin tamamlayıcı parçası olacaktır.

Versace Eros Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Versace eros parfümün sahte olup olmadığını nasıl anlarım sorusu sıklıkla araştırılan konulardandır. Belli başlı püf noktalar sayesinde alacağınız parfümün orijinal olup olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Orijinal parfümlerde dikkat etmeniz gereken ilk şey yazıların hatasız ve düzgün olduğudur. Sahte parfüm ve orijinal parfümün şişelerini kıyaslayarak bu farkı görebilirsiniz. Versace eros orijinal parfümlerin şişe ve kutularında seri numaraları bulunmaktadır. Sahte parfümlerde ise seri numarası her zaman olmamakla birlikte sadece kutuda yer alabilmektedir. Aynı zamanda orijinal parfümlerin kapakları sahtelerine göre daha ağırdır. Bu tarz parfümlerin orjinallerinde sprey kısmı siyah renktedir. Ürünü sahte olan satan satıcılarda bulunanların çoğunda ise farklı renklerde görebilmek mümkündür. Versace eros fiyat durumu da önemli etkenlerdendir. Farklı site ve satıcılardan fiyat kıyaslama yaparak orjinalliğini anlayabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda seri batch kodu ile parfümün orijinal olup olmadığını internet üzerinden teyit edebilirsiniz.

Versace Eros Notaları

Versace eros erkek parfümü alışılmışlığın ötesine çıkarak parfüm sektörüne yeni bir soluk getirmiştir. Nota ve aromaların uyumuyla sık tercih edilen parfüm haline gelmiştir. Üst notalarında kullanılan nane yaprağı, limon kabuğu ve yeşil elma iç içe geçmiş ferah ve maskülen bir iz bırakmaktadır. Orta notalarda kullanılan tonka fasülyesi, amber, vanilya ve ıtır çiçeği ile bambaşka bir boyuta geçmeyi başarmıştır. Alt notalara hitap eden atlas sedir ağacı, virjinya sedir ağacı, meşe yosunu ve vetiver özleriyle de parfüm bir bütün haline getirilmiştir. Oldukça yoğun ve güçlü bir yapıya sahip olup ferah, oryantal ve odunsu koku türlerini bir araya getirmiştir. Her mevsime uyum sağlayan eros versace parfümü sizler de çok seveceksiniz. Parfümün öne çıkan özellikleri ise kullanıcıları tarafından şu şekilde belirtilmektedir;

·         Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelmiştir.

·         Uzun süre kalıcı etki bırakmaktadır.

·         Fiyat performans ürünüdür.

·         Karakteristik, tarzı yansıtan ve her stile uyum sağlayan kokuya sahiptir.

·         Tatlı baharatların ferahlığı tende hissedilir.

·         Şişe tasarımıyla da göze hitap eden duruşa sahiptir.

·         Gün içerisinde baymayan ve kokunun kalitesinden taviz vermeyen parfüm çeşididir.

Üst notalarında nane ve limonu, kalp notalarında yeşil elma ve sardunyayı, temel notalarında ise kehribar ve tonka fasulyesini barındıran bu efsanevi parfüm teninizle uyumu yakalayacaktır. Versace eros orijinal aracılığıyla satın alıp teninizle uyumunu test edebilirsiniz.