Unisex Parfümler

21-10-2022

Unisex Parfümler

Kalıcı ve hoş bir koku arayanlar için unisex parfüm çeşitleri hem sade hem de insanların dikkatini çeken kokulardır. Unisex parfümeri ile gün boyu taze ve hoş kokmak mümkün. Kalıcılığı uzun süre devam eden parfüm grubu içerisinde yer alan unisex kokular birbirinden farklı markanın orjinal ürünleri ile satın alınmaktadır.

 Unisex Parfümler Hangileri?

 Unisex parfümler arasında;

Calvin Klein Ck One

Tom Ford Black Orchid

Maison Francis Kurkdijan Baccarat Rouge

Calvin Klein Be,    parfümleri bulunmaktadır.

Parfümün Erkek mi, Kadın mı Olduğu Nasıl Anlaşılır?

 Parfüm seçimlerinde koku aracılıyla kadın ya da erkek parfümü olduğu anlaşılmaktadır. Fakat bazı parfümlerde bu koku değişken olabilmektedir. Üzerinde yazan açıklamalara göre parfümün kadın ya da erkek parfümü olduğu tespit edilmektedir. Aynı zamanda üzerinde unisex yazılı olan parfümler her iki cinsiyete uygun olan parfümler olarak bilinmektedir.

 Unisex kokular zamanın en çok tercih edilen kokuları olarak bilinmektedir. Hem oryantal hem de hafif kokular ile gün boyu tazelik hissini yaşamak mümkündür. Parfümlerin unisex olduğu ise kutu üzerinde yazmaktadır.

 Unisex Parfüm Trendyol?

Parfüm alışverişlerinde unisex kokuları tercih eden kişiler için üretilen birbirinden farklı parfüm bulunmaktadır. Tüm bu parfümler uzun süren kalıcılığı ile kişilerin gün boyu kendilerini özgüvenli hissetmelerine yardımcı olmaktadır.

 Unisex parfüm çeşitleri Trendyol aracılıyla satışa çıkarılmaktadır. Pek çok müşteri parfüm kategorilerinin en geniş şekilde düzenlendiği Trendyol üzerinden istediği ürüne ulaşmaktadır. Bu ürünler güvenli paketleme yöntemleri ve dayanıklı kargolama ile sorunsuz bir şekilde Trendyol aracılıyla adrese teslim edilmektedir.

Parfümeri Mağazaları?

Parfümeri mağazaları hem online hem de fiziki olarak birbirinden farklı koku sunmaktadır. Bu mağazalara online üzerinden ulaşmak isteyen kişiler, Trendyol, Beymen, Boyner, Sephora, Hepsiburada ve Sevil adreslerinden ürün çeşitliliğine göz atmaktadır. Farklı marka ürünlerin tamamı bu siteler üzerinde satışa çıkarılmaktadır.

 Üstelik fiziki mağazaların tamamında aranan parfümler bulunmaktadır. Kalıcı koku ya da unisex bir parfüm satın almak isteyen kişiler için parfümeri mağazaları içerisinde bulunan tüm ürünler farklı notalar ile hazırlanarak kişilere sunulmaktadır.

Parfümlerin Orjinalliği Nasıl Sorgulanır?

 Parfümlerin orjinal olup olmadığı satın alınan ürün için oldukça önemlidir. Orjinal olan parfümlerin kalıcılıkları çok daha uzun sürmektedir. Üstelik parfüm kalitesi de daha üstündür. Orjinal parfümlerin kendi içlerinde bir seri numarası ya da barkodu bulunmaktadır. Barkodlu ürünler orjinal olan parfümlerdir.

 Bu barkod üzerinde yazılı olan sayılar aracılıyla sorgulama işlemi yapılmaktadır. Piyasada bulunan çakma parfümler ile orjinal parfümleri ayırmanın en önemli noktalarından biri bu barkod sorgulamasıdır. Barkodlu ürünler orjinal olan parfümler olarak nitelendirilmektedir.

 Parfüm Batch Kodu Nasıl Sorgulanır?

 Parfüm batch kodu sorgulama işlemleri ile birlikte parfümün orjinalliği anlaşılmaktadır. 4 ila 5 haneden oluşan bu parfüm batch kodu ile check cosmetic alanlarında sorgulama işlemi yapılabilmektedir. Aynı zamanda sorgulama alanları olarak cosmetic momoko ve check fresh adresleri de tercih edilmektedir.

 

 Bu siteler online şekilde hizmet veren ve parfümlerin orjinalliği konusunda detaylı bilgi sunan adreslerdir. Parfüm alışverişi yapan kişiler bu barkod üzerinden kontrol işlemlerini tamamlayarak parfümleri daha güvenli satın almaktadır. Satın aldıktan sonra da bu işlem yapılabilmektedir.