Dolce Gabbana Light Blue Edt Kadın Parfüm

09-05-2021

Dolce Gabbana Light Blue, taze ve çiçeksi biraz meyvemsi bir Eau de Toilette. Akdeniz yaşam tarzının duygusallığını yansıtan, klasik Dolce & Gabbana parfümünden esinlenen bir tasarım olan Light Blue kendine güvenen ve her zaman kadınsılığını öne çıkaran kadının kokusu.

Akdeniz'in berrak gökyüzünü çağrıştıran açık mavi kapaklı şişe tasarımı ile güçlü kadın imajını yansıtır. İlkbahar ve yaz için tercih edilebilecek oldukça mükemmel bir koku!

Dolce Gabbana Light Blue Edt Parfüm Özellikleri

Light Blue Edt; Güçlü ve modern kadının çiçeksi ve meyveli kokusuyla, popüler bir yaz parfümüdür. Light Blue 2001 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Bu kokunun arkasındaki burun Olivier Cresp’tir.

Üst Notası: Misket Limon, Sedir, Yeşil Elma, Yaban Sümbülü.

Orta Notası: Bambu, Yasemin, Beyaz Gül.

Alt Notası: Ağaç kavunu, Kehribar, Misk.

Sıcak yaz günleri için oldukça tercih edilen taze ve seksi bir Eau de Toilette. Çok taze ve temiz kokusuyla sıcak yaz günleri için gerçekten vazgeçilmez bir ferahlık. Hafif, hafif elma ve narenciye kokusu ile genellikle turunçgil ağırlıklı bazların çok hoş bir dengede buluştuğu ama çiçekler tarafından da desteklenmiş uyumlu bir notalarda buluşmuş nefis bir koku.

Çiçekler aşırı güçlü olmadığı ve odunsu narenciye sedir notaları hakim olduğu için unisex bir koku bile olabilirmiş. Bu koku yazın kesinlikle cennet gibi, bunda çok şehvetli ve zarif bir şey var. İnanılmaz derecede ferahlatıcı ve nostaljik! Narenciye kokularını sevenler için mükemmel bir seçim olabilir.

Gerçekten ferahlatıcı adeta duştan yeni çıkmış gibi kokmak isteyeceğiniz ya da sahilde plaj havası. Dolce & Gabbana, Limon ve bergamot gibi enerjik ve tatlı narenciyeler sayesinde; Açık Mavi! hem canlandırıcı, hem enerji verici hem de sakinleştirici bir bütünlük.

Bir şişede ancak bu kadar bir arada sunulabilirdi. Gün içinde istenildiği kadar tazelenebilir. Günün her anı sosyal ortamlara ve ilkbahar esintili günler ya da sıcak yaz günlerinde size eşlik etmeye hazır. Gece ve gündüz hiç fark etmez o hep sizinle...