Başkasında Kokladığını Değil, Kendin İçin İyi Olanı Seç

21-01-2021

 Doğru Kokuyu Seç

 

 Üzerinizde iyi duran ve sizi iyi hissettiren bir koku seçmek istiyorsunuz. tester parfüm seçeneğiyle de bu kokuya uygun fiyatlı ulaşıyorsunuz. Peki doğru kokuyu nasıl seçeceksiniz? Parfümün sadece üst notalarını koklamanız gerekir. Bunun için havaya veya deneme kartına farklı parfümler püskürtün. Parfümü sıktıktan bir saat sonra kokusunu aldığınızda hala seviyorsanız, o parfümü alabilirsiniz.

 

 Bilinçli Karar Verin

 

 Yeni bir parfüm için alışveriş yaparken, bilinçli bir şekilde satın alma işleminizi gerçekleştirmelisiniz. outlet parfüm seçeneği bütçeniz için dost bir hamle olabilir. Outlet parfümlerin orijinal parfümlerden herhangi bir farkı yoktur. Tek fark ambalajdaki veya şişedeki küçük ayrıntılardır. Bir parfüm kutusunun kartonunun yırtılması parfümün kokusunu etkiler mi? Elbette etkilemez! Bu nedenle outlet olarak geçen ancak aslında herhangi bir sorunu olmayan parfümleri tercih ederek parfüme ederinden daha az para ödeyebilirsiniz.

 

 Orijinal Parfüm Kalıcıdır

 

 Tester veya outlet parfümler orijinaldir. Orijinal parfümler de hem sağlıklı hem de kalıcıdır. Başkalarının iyi koktuğunu düşünmelerini istersiniz ve tabii ki karşı cinsten birinin yeni parfümünüze ilgi duymasını isterseniz doğru yoldasınız. orjinal parfüm reklamlarında olduğu gibi karşı cinsi etkilemek sizin elinizde. Tek yapmanız gereken sizin için uygun olan kokuyu doğru seçmektir.