Louis Vuitton Turbulences Edp Kadın Parfüm

09-06-2021

Louis Vuitton Turbulences Edp Kadın Parfüm

Louis Vuitton ile duyguların ve aromatik maceraların yolculuklarına çıkmaya hazır mısınız. 

Louis Vuitton Turbulences sizi gizemli bir keşfe çıkarmayı arzuluyor. Parfüm şişesini elinize alıp kapağını açtığınız andan itibaren cezbedici heyecan verici yolculuğunuz başlıyor.

Louis Vuitton Turbulences Edp Parfüm Özellikleri 

Harika, şık ve eşsiz Turbulences Edp. 

Louis Vuitton Turbulences, kadınlar için tasarlanan çiçeksi koku grubunda bir parfümdür. Turbulences 2016 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Bu kokunun arkasındaki burun Jacques Cavallier'dir. 

Üst Notalar: nane, kimyon, bergamot ve yeşil notalar.

Orta Notalar: karanfil, sümbül, muskat, biber, vadi zambağı, gül, adaçayı, ylang-ylang ve orris kökü. 

Alt Notalar: amber, sandal ağacı, misk, vanilya, güve otu ve sedir. 

Üst notalarında nane, kimyon, bergamot ve yeşil notaların girişi ile orta notalarında karanfil, sümbül, muskat, biber, vadi zambağı, gül, adaçayı, ylang-ylang ve orris kökü buluşması yumuşaklığı ve alt notalarında amber, sandal ağacı, misk, vanilya, güve otu ve sedirin dengeli ahenkli hali bulunur. 

Kokunun açılışı, parlak bir yaseminle açılır. Yeşil notaların, tatlı kremalı bir sümbül eşliğinde konsantre yaseminin yeşil çay eşliğinde uyumu ile dengelenmiş notaları. Kokunun açılış sonrası akışı kremsi sümbülteber güzelliğinde, havadar ve aydınlatılmış ferahlığa dönüşür. Louis Vuitton Sümbül ve yasemin karışımı; taze, hafif dolgulu, kremsi oldukça sarhoş edici. 

Kampanyanın yüzü Fransız aktris Lea Seydoux tarafından tasarlanan ağır camdan yapılmış Louis Vuitton Turbulences şişeler, LV amblemli metal kapaklı eczacı şişelerinin minimalist versiyonları gibi görünecek sade ve ilgi çekici şekilde tasarlandı. 

Louis Vuitton tarafından türbülanslar, oldukça yapay, kimyasal bir kenarı olan fakat bir o kadar da oryantal bir çiçek. 

Bu kokuyu Sonbahar ve Kış için tercih edebilirsiniz. Sıcacık dokunuşuyla mevsimin serin gün ve geceleri için uygun formuyla içinizi ısıtacaktır. 

Oldukça cezbedici koku, çok narin ve uzun ömürlü bir kalıcılığa sahiptir. 

Tozlu, odunsu, miskli, lüks ve narin koku oldukça güçlü ve uzun süreli kalıcılığı ile gayet başarılı olan parfümünüzle etkileyici tarzınızı rahatlıkla yansıtabilirsiniz.

Louis Vuitton Turbulences ile imzanızı bırakın.