Tom Ford Lost Cherry Edp Ünisex Parfüm

06-07-2021

Lost Cherry ile; Tatlı, masum, baştan çıkarıcı, gizemli bir yolculuğa hazır olun! Tatlı, baştan çıkarıcı ve doyumsuz masumiyet bu kokuda ihtişamla kesişiyor. Doğaya özgü şımarık kokusu ile hem erkeklere hem de kadınlara hitap eden özel bir koku. ‘’ Lost Cherry, bir zamanlar yasak olana doğru dolu dolu bir yolculuktur; dışarıda şakacı, şeker gibi parıltılı ve içeride tatlılığın baştan çıkarıcı bir ikilemi.

Tom Ford Lost Cherry Edp Parfüm Özellikleri: 

Oryantal koku grubuna ait bir parfümdür.

Üst Notalar: Vişne, Vişne likörü, Acıbadem.

Orta Notalar: Kiraz şurubu, Türk gülü, Yasemin, Zambak, Erik.

Alt Notalar: Peru balsamı, Kavrulmuş tonka fasulyesi, Sandal ağacı, Güve otu, Sedir ağacı, Tarçın, Karanfil, Vanilya. 

Vişne ve acı badem ağırlıkta olan bir parfüm olarak dikkat çeken kokudur. İçkimsi notalar, meyveler, çiçeksi notalar, acı badem vurgusu, odunsu notalar ve vanilya içeriklidir. Buruk, ekşimsi, tatlı, şekerli, şuruplu, keskin, pudralı, yapay ve sıcak esintiler sunuyor. 

Tom Ford Lost Cherry; yoğun ve keskin bir acı badem vurgusu ile açılışını yapıyor. Sonra hemen koyu ve buruk içkimsi notalarla ilerliyor. Vişne likörü tadı geliyor gibi hissettiriyor. Bu içkimsi vurgular kiraz, erik ve kuş üzümü gibi buruk meyvelere yerini bırakıyor.

Nota geçişleri tene oturdukça pudralı kıvama gelmiş gibi hissettirirken, alt kısımlara indikçe şekerli hissiyata kaçmayan, dengeli bir tatlı vanilya ile koku kendini uyumla tamamlıyor.Üç dört fıs fısla bile oldukça kalıcılığa sahip koku, sonbahar ve kış mevsimine çok daha yakışıyor. 

Soğuk hava ve akşam kokusudur diyebiliriz. Davet ve kokteyller ile gece gezmeleriniz için tercih edebileceğiniz farklı tarzda kokusuyla bağımlılığınız olabilir.