Yves Saint Laurent Tuxedo Edp Ünisex Parfüm

10-06-2021

Yves Saint Laurent’ten şık bir siyahlar buluşması; Tuxedo Eau de Parfum cesurca tutkunun kapılarını aralıyor. Benzersiz, yoğun, zarif, cesur ve davetkar bir koku Tuxedo. Tuxedo’nun şeffaf, parlak, kare kesimli bir camdan oluşan şişe tasarımı parfümün ruhunu simgelerken, süslü mücevher kapağı görünümündeki kapak tasarımı Yves Saint Laurent’ın sevdiği tarzı, adeta smokin kumaşının yumuşak dokusunu yansıtır.

Kasım 2015'te Yves Saint Laurent, yeni lüks koku koleksiyonu "Parfüm gardırop" sunar. Bu koleksiyon; Caban, Caftan, Tuxedo, Saharienne ve Trench. Yves Saint Laurent giysilerinin ikonik parçalarından esinlenmiştir. Tuxedo, baharatların karanlık parlaklığı ile aydınlatılan paçuli mat yapıyı içinde barındırır. Kuru ve füme amber, sıvı ve parlak tütsü, ekşi meyveler ahengi yakalar.

Yves Saint Laurent Tuxedo Parfüm Özellikleri

Eşsiz tatlı, yeşil, çiçeksi, ozonik, baharatlı ve misk kokulu bir parfümdür. Tuxedo 2015 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Bu kokunun arkasındaki burun Juliette Karagueuzoglou.

Üst Notalar:  Violet Leaf, Kişniş ve Bergamot.

Orta Notalar:  Gül, Karabiber ve Vadi Zambağı.

Alt Notalar: Amber, Paçuli ve Bourbon Vanilyadır.

Yves Saint Laurent Tuxedo, tatlı, çiçeksi, baharatlı, miskli ve yeşil notalardan oluşan nefis, ılımlı bir esintiyle açılıyor. Vanilya, gül, amber, karabiber ve paçuli kokuya en dikkat çekici ve benzersiz bir karakter kazandırır. Vanilya nefis ve uyumlu, oldukça rahatlatıcı aromatik bir tatlılık kazandırırken, gül kokusu, hafif pudra ve çiçeksi hissiyatı sağlar.

Ancak bu çiçeksi aşırı kadınsı değildir. Kişniş ve Karabiber kokunun arkasında hafif baharatlı bir dokunuş ile bu çiçeksiliği başarıyla dengelemektedir.. Kokuda cesur, yoğun notalar keskindir, birbirinden ayırt edilebilir. Bergamot kısa ömürlü olmasına rağmen dikkat çekicidir. Yves Saint Laurent Tuxedo romantik, baştan çıkarıcı ve tatlıdır.

Notaların dengeli uyumu ile iyi harmanlanmış sıcak ve çok hoş bir parfüm ortaya çıkmıştır. Yoğunluğu ve kalıcılığı başarılıdır. Uzun süreli rahatlık sağlar. Unisex kokunuz; Kış, ilkbahar, sonbahar ayrımı olmadan soğuk günlerinizde gündüz ve gece sıcacık bir his vererek uyumludur.Resmi davetlerin, açık hava toplantılarının, ofis ve gündelik ortamlarınızın vazgeçilmezi olmaya aday unisex kokunuz ile farkınızı yansıtabilirsiniz