Tester Parfümler Nasıl Denenir?

21-01-2021

Tester Parfüm Uygulaması Nasıl Yapılmalıdır?

 

Günümüzde orjinal parfüm markaları, ürünlerinin satın alınmadan önce denenmesine imkan tanıyor. Çünkü parfümler, farklı içeriklere sahip olarak üretilirler. Ve her parfüm her ciltte aynı etkiyi vermez. Buradan hareketle ilk kez kullanılacak bir parfümün satın alınmadan önce denenmesi gerekir. Parfüm firmaları bu ihtiyacı karşılamak adına tester parfüm ürünlerini mağazalara sunarlar. Bu ürünlerin denenmesi sırasında bazı kurallara dikkat etmek, doğru seçim yapmayı sağlayacaktır.

 

Tester Parfümün Uygulanması

 

 

 Mağazalarda gerek orijinal gerek outlet parfüm ürünleri için tester içerikler kullanıma sunuluyor. Bunlar denenirken, mutlaka bilek için uygulanması önerilmektedir. Çünkü insanın bilek içleri, daha yoğun ısıya sahiptir. Bu bölgeye uygulanan parfümler, kokularının daha net biçimde anlaşılmasını sağlar.

 

 Uygulama sırasında hemen karar vermemek doğru bir seçim olacaktır. Çünkü orijinal parfümler, sahte parfümler gibi kokularını ilk anda açığa çıkarmazlar. Tester ürünü uyguladıktan sonra bir süre beklemek, yerinde bir tavırdır. Bu durumda parfüm, vücut ısısıyla gerçek kokusunu açığa çıkarabilir.