İNTERNETTEN PARFÜM SATIN ALMAK

21-01-2021

PARFÜM TERCİHİ NASIL YAPILMALI?

 

Parfüm satın alırken orijinal markaların tercih edilmesi oldukça önemlidir. Orjinal parfüm, doldurma kokuların aksine daha az miktarda kullanılmasına rağmen daha kalıcı olacaktır. Böylece uzun bir süre kullanım imkanı sunacaktır. Ayrıca doldurma kokular sıkıldığı bölgede zamanla ter kokusuna benzer bir kokuya dönmektedir. Orijinal markaların ürünlerinde böyle bir risk yoktur.

 

 

 

OUTLET REYONUNDAN PARFÜM SATIN ALINIR MI?

 

 Parfüm markaları her sezon için kendilerini yenilemeye giderler. Yani aynı kokuların şişeleri değişebilir ya da yeni kokulardan oluşan koleksiyonlar çıkarırlar. Bu durumda da önceki sezon çıkardıkları parfümleri fiyatını düşürerek outlet reyonuna yerleştirirler. Kısacası beş altı ay ara ile neredeyse yarı fiyatına düşmüş orijinal bir ürün sahibi olabilirsiniz. Outlet parfüm ürünleri çoğu kişi tarafından takip edilmektedir.

 

 

 PARFÜM KOKUSUNA NASIL KARAR VERİLMELİDİR?

 

 Karar aşaması kişinin kendi tercihine kalmaktadır. Fakat kış sezonları daha ağır çiçek kokuları ya da baharat kokuları ilgi çekici olabilir. Bununla birlikte yaz sezonlarında ise daha ferahlatıcı kokular tercih edilir. Bu konuda kararsızlık yaşayan kişiler parfüm markasının şubesine gitmelidir. Mağazada bulunan tester parfüm ürünleri karar vermede yardımcı olacaktır.