Kadın Parfümlerinde Trend Kokular

21-01-2021

 

 

​​​Parfüm seçimi yaparken öncelikle kullanmak istediğiniz kokunun içeriği parfümün yapısını oluşturur. İmza kokuların içerisinde kullanılan yardımcı kokular, parfümün kalıcı olmasını sağlar. Kadınlar parfüm seçiminde kadınlara göre daha hassas bir yapıya sahiptir. Parfüm seçimi yaparken öncelikle ten uyumunun sağlanması gereklidir. Sizi yansıtacak imza kokunuzu almadan önce tester parfüm seçeneklerine göz atmak doğru parfümü bulmanıza olanak sağlayacaktır.

 

 Kadın Parfümlerinde Kullanılan Yardımcı Kokular

 

 Kadınlar, parfüm seçerken kadınlara göre daha dikkatli davranmaktadır. Kokusuyla akıllara kazınan kadın parfümlerinde genellikle; sandal ağacı, vanilya, bergamot, lavanta, kişniş, nane, portakal çiçeği, biberiye, zencefil, ardınç meyvesi gibi ana kokular tester kadın parfüm seçenekleri arasında temel yapıyı oluşturur. Bu tip koku içerikleri genellikle ünlü markaların kullandığı ana yardımcı kokular arasındadır.

 

 Kadın parfümlerinde ana koku malzemesi olarak kullanılan sandal ağacı, kişiye taze ve temiz bir koku hissayatı yaratırken aynı zamanda sandal ağacı kokusunun yanında kullanılan yardımcı kokular parfümün yüksek noktasını oluşturur.

 

 Kokunuz İmzanız Olsun

 

 Kadın parfümlerini temiz ve tatlı koku olarak ikiye ayrılır. Kadın parfümlerinin ana yapısını belirleyen yardımcı kokular aslında imzanızı da yansıtır. Pahalı markaların kullandıkları parfüm kokuları arasında sıklıkla; Günebakan Çiçeği, greyfurt, incir yaprağı, kalabriyen ve mandalina gibi farklı kokular birleştirilerek imza kokular oluşturulur. İmza kokunuzu ararken outlet parfüm seçeneklerinden faydalanarak yaz ve kış kokunuzu belirleyebilirsiniz.