Ex Nihilo Fleur Narcotique Edp Ünisex Parfüm

14-06-2021

Ex Nihilo Fleur Narcotique Ünisex parfümün çiçeksi ve meyvemsi kokusuyla ilkbaharın tatlı esintisini içinizde hissedersiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan koku, bahar günlerine eşlik ederek tazelik ve ferahlık sağlar. 

Ex Nihilo Fleur Narcotique Parfüm Özellikleri:

Kadın ve erkekler için çiçeksi meyveli bir koku. 

Üst Notalar: Bergamot, liçi ve şeftali. Orta Notalar: Yasemin, şakayık, portakal çiçeği.

Alt Notalar: Odunsu notalar, yosun, misk.

Çin kirazı, bergamot ve şeftalinin birleşimiyle açılış yapan koku, kalbindeki notalar; şakayık, portakal, ağaç çiçeği ve yaseminin eşsiz uyumuyla devam ediyor. Son dokunuşu misk otu ve yosunla odunsu bir etki bırakarak yapan parfüm, her an ilkbahar sabahı kadar canlı ve ferah hissetmemizi hedefliyor. 

Şakayık ve portakal, ağaç çiçeği ve yasemin, tüm bu ferahlatıcı kokuların bu şişenin içinde olması tarifsiz bir mutluluk veriyor. Hafif olduğu kadar kalıcı kokusuyla gün boyunca etkisini hissedebilirsiniz. İlk kokladığınız andan itibaren, romantik ilkbahar akşamlarının kokusunu alacaksınız ve parfümünüzle bu hissi tüm gün hissedeceksiniz.

Misk otu ve yosunun canlandırıcı etkisiyle tüm gün üzerinizde ve çevrenizde hissedeceğiniz ferahlığın ölçüsüne paha biçilemez.Hem erkeklere hem de kadınlara göre tasarlanmış kokusuyla, çiftler için de çok uygundur. Partnerinizle olan uyumunuzun artık kokunuza da yansıyacak olması düşüncesi bile müthiş. 

Ex Nihilo Fleur Narcotique şeffaf şişesi ve bahar esintisi içeriğiyle sizi ve partnerinizi bahar havasıyla canlandırmaya geliyor. Şeffaf şişenin altın renkli kapağıyla, kaliteyi ve yeni başlangıçları hissettiren Ex Nihilo Fleur Narcotique tasarımı ile dikkat çekicidir. Günün her saatine uygun ilkbahar tazeliğiyle artık her yeni başlayan güne hazırsınız.