Parfümlerin Özellikleri

13-01-2022

 Tester Parfümler ve Özellikleri

 

 Kendinizi daha mutlu hissetmek için parfüm alma isteğine kapılırsınız ve bir arayışa geçersiniz.

 

 Çiçek kokusu, pudra kokusu, ferah kokular hepsi insanda farklı duygular yaratır. İşte bu noktada devreye tester parfüm girer. Tester parfümler; diğer parfümlerin deneme ürünü özelliğindedir.

 

 Gerçek üretilen tester parfümler orijinal parfüm kutusunda olmaz. Tester parfümler için özel dizayn edilmiş tester kutularında olmaktadır. Tester kutuları diğer orjinal parfüm kutularından farklı olarak sade ve basit bir görüntüye sahiptirler. Fakat; tester parfümlerin şişeleri ile orjinal parfümlerin şişeleri aynıdır, şişeler birbirinin aynısıdır.

 

 Orjinal Parfümler Ve Özellikleri

 

 Kullanılan orjinal parfüm gerçek üretilmiş ve kokuları ve esansları oldukça yüksek boyutta olan asıl parfümlerdir. Orjinal parfümler daha kalıcı ve tasarım olarak da daha farklı üretilmiş parfümlerdir.

 

 Orjinal parfümler fiyat olarak tester parfümlere göre daha pahalıdır. Bu parfümler kullanım olarak diğer parfümlerden daha az tercih edilmektedir. Fiyat konusunda kullanıcılar çok fazla orjinal parfüm kullanmayı tercih etmezler. Bunun yerine daha ucuz parfüm olduğu için tester parfümleri tercih ederler. Tester parfümlerde orjinal parfümlere çok yakın kokuda üretilen parfümlerdir.

 

 Parfüm Satın Alınırken Dikkat Edilecek Noktalar.

 

 Parfüm alırken, seçim yapacağını zaman ilk olarak parfümü bileğinizin iç kısmına çok az miktarda sıkarak deneyin.

 

Deneme yapacağınız parfümü yanınızda getirdiğiniz, fular ve benzeri bir eşyanıza sıkın. Parfümlerin tendeki kokusu ile giysideki kokusu farklı olduğundan bu şekilde davranmak daha doğru olacaktır.

 

Parfüm denemesi yaptığınız zaman, parfümü sıktıktan sonra mutlaka en az beş dakika kadar parfümün teninize iyice sinmesine izin verin.

 

Bu anlamda; teninize sinip karışan parfümün teninizle nasıl uyum sağladığı oldukça önemlidir.

 

Parfüm kişilerin yaşadıkları bölgeye, terleme oranlarına, yaşlarına göre farklılıklar göstermektedir.

 Her parfüm her insanda farklı bir koku bırakır. Bu yüzden moda diye veya başkası önerdi diye parfüm satın almak doğru bir davranış değildir.