Bana En Uygun Parfümü Nasıl Seçerim ?

21-01-2021

 ​​​​​​Orijinal Parfüm Neden Önemli​​​​

 ​​​Endüstriyel manada gelişim yaşanması sebebiyle birçok parfüm ortaya çıktı. Ancak sağlık açısından uygun olanı orjinal parfüm kullanmaktır. Çünkü orijinal parfümler cilde zarar vermezken hoş ve ferah kokmanızı sağlar.

 

 ​​​​​Orijinal olmayan parfümler ucuzluk vaat eder fakat üretim şekli ve yapısı ile cilt kanseri başta olmak üzere hastalıklara sebep olur. Ancak outlet parfüm de hem ucuz hem de kalitelidir.

 

 Kendimize Uygun Parfümü Nasıl Seçeriz?

 

Her cilt yapısı, her ten kokusu aynı parfümle aynı kokuyu vermez. Parfümler kişilerin tenleri ile etkileşime geçerek her kişide farklı koku verir. Bu kokuların tende nasıl durduğunu anlamanın yolu ise tester parfüm kullanmaktır.Kullanılan tester parfum sayesinde insanlar tenine en uygun parfümü seçebilir tenlerine baharı getirebilir. Mühim olan tek şey ise teninize yakışan parfümü bulmaktır.​Eski Mısır'dan bugüne insanlar güzel kokmak için çiçeklerin özlerinden, tütsülenmiş köklerden güzel kokular elde ettiler. Oysa şimdi hazırlanmış parfümler mevcut. Yapılması gereken tek şey teninize uyan parfümü keşfetmek. Ve kaliteyi outlet parfüm ​​​​​​alarak ucuza almak.