Parfüm Dünyası

21-01-2021

 

 

 Ancak iyi bir koku seçmenin yollarını bilmek gerekir. Her koku her kişiye uymayacağı gibi, aynı koku başka bir kullanıcının teninde farklı koku hissi uyandırması mümkündür. Bu nedenle tester parfüm  çok kullanışlı bir yöntemdir. Tester parfümler isminden de anlaşıldığı üzere orjinal parfümleri test etmek için bir örneği işlevini görür. Bu sayede deneme hakkı olan alıcı kararını tester parfüm sayesinde verebilir.

 

 Tester parfümler orjinallerinin tıpa tıp örneğidir. Ancak satılamazlar. Tester parfümün amacı kişilerin kokular hakkında fikir sahibi olmasını sağlamaktır.

 

 ORJİNAL KOKMAK

 

 Orjinal parfümler kadın yada erkek parfümü fark etmeksizin kullanıcısına çok pahalı gelebiliyor. Bu yüzden çakma diye tabir edilen parfümlere ilgi daha çok artıyor. Bu aşamada outlet parfüm tam da istenilen imkanları alıcısına sunuyor. Outlet parfümlerin orjinal parfüm ile hiç bir farkı yoktur. tek fark aradaki fiyat farkıdır. Yani outlet parfüm, orjinal parfümün indirimli halidir.

 

 Orjinal parfümdeki kalıcılık, kalite, koku, marka neyse outlet parfümde de bu özellikler aynıdır. Tek yapılması gereken indirim günlerini takip etmek. Bu sayede parfümünüzü normal fiyatından daha uygun fiyatlara alarak avantaj sağlayabilirsiniz.

 

 Kadın yada tester erkek parfüm almak fiyat aralığı yönünden orjinalinden hiç bir fark olmaksızın neredeyse yarı yarıya alıcısına kazanç sağlar.