Tester Parfüm ve Orjinal parfüm

30-03-2022

Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm

 

 Tester parfüm ve orjinal parfüm  günlük hayatımızın vazgeçilmez bir ürünüdür. Hemen hemen herkesin kullandığı bir bakım ürünü olmasından dolayı üretimi de çok fazladır. Piyasada çok fazla parfüm vardır. Bunların içinden kişinin hem kendine uygun kokuyu bulması gerekir. Hem de bütçesine uygun olanı seçmesi gerekir. İşte bu aşamada tester parfümler iyi bir kokuya sahip olmak isteyip de çok para vermek istemeyenlerin yardımına yetişir.

 

 Tester parfüm

 

 Orijinal parfüm fiyatlarının artmasından ötürü tester parfümlere olan ilgi artmıştır. Tester parfümlerin doğru yerden alındığı zaman orijinal parfüm kokularını aratmayan kokulara sahip olduğu söylenebilir. Her bütçeye uygun tester parfümler bulunur. Yani bir bakıma bunlara ucuz parfüm de denebilir. Bu yüzden tester parfüm almanın bütçe yönetimine de yardımcı olduğu söylenebilir.

 

 Orjinal parfüm

 

 Orjinal parfüm kokuları geniş bir koku skalasına sahiptir. Orjinal parfüm kullanan kişiler genellikle parfümlerin fiyatından çok kokusuna önem verirler. Bu parfümler fiyat açısından yüksek fiyatlara sahip olsalar da kalıcı ve güzel kokulara sahiptirler.

 

 Orijinal parfüm ve tester parfüm arasındaki farklar

 

 Bu iki parfüm çeşidi arasında pek fazla fark bulunmasa da bazı belirgin farklar vardır. Bu farklar şu şekilde sıralanabilir:

 

Kalıcı olma ve gün boyu kişinin üzerine sinme konusunda orijinal parfümler biraz daha başarılı sayılabilir.

 

Fiyat açısından tester parfümler hemen hemen her bütçeye uyarken orijinal parfümler her bütçeye uygun olmayabilir.

 

Parfüm şişeleri aynı olmakla beraber tester parfümlerin üzerinde tester olduğunu belirten yazılar bulunur.