Ten Kokusunun Parfüm Seçme Üzerindeki Önemi

21-01-2021

Tester parfüm

 

 Bir alışverişe çıktığınızda ilk önce uğradığınız yerlerden biri de parfümeri dükkanıdır. Teninize yakışacak parfümü daha önceden bulmuş olmanız size kazanç sağlayacaktır lakin daha bu kokuyu bulamadıysanız, yapacağınız ilk şey; parfüm testerlarına yönelmek olacaktır.

 

 Tester erkek parfüm

 

 Bir erkeğe yakışan koku; genelde sıcak havalarda değil, soğuk havalarda üzerinde kalıcı olan kokudur. Bir parfüm alırken buna dikkat etmeniz gerekir. Çünkü, sıcak havalarda üzerinizdeki koku vücudunuzdaki sıvıyla birleştiği zaman, parfümün olan kokusundan farklı bir koku ortaya çıkacaktır. Bu olasılıkları ortadan kaldırabilmek için parfüm alımlarınızı soğuk havada gerçekleştirmeniz önemlidir.

 

 Erkekler için tester parfümleri, reyonlarda daha sık görebilirsiniz. Çünkü erkekler, genelde tester parfüm kullanmaz ve parfümün kendisinin kapağını açıp koklar ve genelde kokusunu sevdiği ilk parfümü alır. Bu sebeple, erkek parfümeri reyonunda testerlara rahatlıkla ulaşabilir ve teninize yakışacak kokuyu bulabilirsiniz.

 

 Tester kadın parfüm

 

 Kadınlar için ayrılan parfüm reyonunda tester bulmak, erkeklerin reyonuna oranla daha zordur. Çünkü kadınlar, erkeklere göre, kokularına daha çok önem verdiğinden dolayı testerları daha fazla kullanır. Üzerinize yakıştığını düşündüğünüz parfümün tester ürününü sürdükten sonra, mağaza içerisinde birkaç tur atın ve kokunun üzerinize sinmesine izin verin.

 

 Bu sizin, istediğiniz kokuyu seçmenize yardımcı olacaktır. Üzerinize sinen bir koku, burnunuzda hoş bir izlenim bırakıyorsa bilin ki; karşınızdaki insan da bu kokudan hoşlanacaktır. Bu sizin teninize yakışan bir kokudur.