Orjinal Parfüm ve Kullanımı

29-03-2023

Orjinal Parfüm ve Kullanımı

 

Orjinal parfüm ürün seçenekleri pek çok kişi için özel olarak hazırlanmaktadır. Başka markaların ürünleri ile eşsiz bir koku yaymak isteyenler için birbirinden farklı parfüm sunulmaktadır. Aynı zamanda parfüm içeriği vücuda sıkıldığı an eşsiz bir hale gelen bu parfümler kişilerin sosyal hayatlarında da özgüvenli duruşunu etkilemektedir. Orjinal parfüm ürün seçeneklerinin tamamı kategoriler üzerinden aratılmaktadır.

 Üstelik düzenli parfüm kullanan kişiler için orjinal parfüm ürün seçenekleri hem kaliteli hem de kalıcı bir koku oluşturmaktadır. Ucuz parfüm alışverişleri içerisinde gerçek marka ürünleri de yer almaktadır. Bu nedenle oldukça fazla kişi kendi benimsediği kokuları tercih ederek sipariş vermektedir. Ucuz parfüm alanında en yeni ürünler de site içerisinde hazırlanmaktadır.

 Başka bir deyişle uygun parfüm kategorileri birbirinden farklı markaya ait şekilde satılmaktadır. Üstelik bu uygun parfüm kategorilerinde erkek ve kadın parfüm çeşitleri oldukça geniş ürün yelpazesinde sunulmaktadır. Yeni çıkan parfümler üzerinden alışveriş yapmak isteyenler de kategorileri inceleyerek ürün siparişi oluşturmaktadır.

 

 Parfüm Vücudun Hangi Bölgesine Sıkılmalıdır?

 Parfüm sıkma işlemleri oldukça önemli konu başlıklarından biri olarak bilinmektedir. Güzel koku yani parfüm kullanan kişiler çoğu zaman yanlış sıkma nedeni ile herhangi bir koku alamamaktadır. Bu nedenle doğru sıkma yöntemleri detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Parfüm vücudun öne çıkan bölgelerine sıkılmaktadır. Böylelikle koku gün içerisinde etrafa yayılmaya devam etmektedir.

 Kadın ve erkek parfümlerinin her ikisi için de bu durum geçerliliğini korumaktadır. Parfüm satın alan kişiler ilk olarak boynun şakak bölgesine parfümü eşit miktarda sıkmaktadır. Daha sonra bileklere ve diz kapaklarına parfüm sıkılmaktadır. Vücudun çıkık olan bölgelerine parfüm sıkılmadı hareket sırasında bu kokunun yayılmasını da sağlamaktadır.

 Günlük hayatta çok fazla kişi parfüm kullanmaktadır. Bu parfümlerin uygulama şekilleri de merak edilen diğer konular arasına girmektedir. Nabzın attığı bölgelere sıkılan parfüm daha fazla alana yayılmaktadır. Kalıcılık elde etmek isteyenler için doğru yerlere sıkılması önemli hale gelmektedir. Üstelik bu parfümün notalarını daha iyi hissetmek isteyen kişiler için de uygun yerlere sıkılması önem taşımaktadır.

 

 Sahte Parfüm Nasıl Anlaşılır?

 Sahte parfümler son zamanların en yaygın ürünleri olarak bilinmektedir. Pek çok kişi orjinal sanarak aldığı parfümlerin sonra sahte olduğunu fark etmektedir. Bu gibi durumlara maruz kalmamak için parfüm siparişlerinde önceden bir araştırma ve inceleme yapılması gerekmektedir. İlk olarak parfümün hangi siteden satın alınacağı önemli konu başları arasında yer almaktadır.

 Güvenilir sitelerin tamamı orjinal marka ürün satışı yapmaktadır. Aynı zamanda barkodlu ürünlerin tamamı orjinal olarak geçmektedir. Sipariş sonunda parfümde barkod bulunmaması sahte olduğunu göstermektedir. Sahte parfümler paketinden de anlaşılmaktadır. Özellikle yeni satın alma işlemi gerçekleştiren kişiler doğru paketlenmemiş ya da bozuk olan paketlerden fark etmektedir.

 Aynı zamanda paketin açılımından sonra şişenin orjinali ile farklı olması da sahte olduğunu göstermektedir. Sahte parfümler sağlık açısından da zararlı olan ürünler olarak bilinmektedir. Bu ürünler içerisinde kansarojen maddeler bulunmaktadır. Nefes alıp vermede zorluk yaşanmasının nedenlerinden biri de sahte olan bu parfümlerdir.

 

 Versace Eros Parfüm İçeriği

 Versace eros parfümü erkek parfümleri arasında sevilen ürün çeşitlerinden biri olarak satışı yapılmaktadır. Tepe noktasında nane yağı ve yeşil elma özü bulunmaktadır. Kalıcılığı oldukça yüksek olan bu parfüm içerisinde limon kabuğu da yer almaktadır.

 EDT olarak satışı yapılan bu parfüm hem gün içerisinde hem de akşam kullanıma uygun şekilde tasarlanmaktadır. Kalp notaları içerisinde tonka fasulyesi, ıtır çiçeği, vanilya ve venezuela amberi bulunmaktadır. En dip notasında ise sedir, meşe yosunu akoru ve vetiver yer almaktadır.

 

 Parfüm Orijinallik Sorgulama Nedir, Nasıl Yapılır?

 Parfüm satın alan kişiler bu parfümü çeşitli orjinallik testine sokmaktadır. Bunun için geliştirilen çeşitli online siteler bulunmaktadır. Bu siteler üzerinden barkod sorgulaması yapılmaktadır. Barkod sorgulaması işlemleri parfümün orjinal olup olmadığını göstermektedir.

 Aynı zamanda satın alınan kutu içerisinde yazan barkod site içerisinde belirtilen bölüme yazılmaktadır. Bu işlemin ardından parfüm hakkında tüm bilgiler çıkmaktadır. Orjinal parfümlerin tamamı sistemde kayıt edilmektedir. Böylelikle parfüm alışverişi yapacak olan kişiler rahatlıkla orjinallik sorgulaması gerçekleştirmektedir.

 

 Parfümünüzün Daha Kalıcı Olmasını Sağlayacak 15 İpucu

 1- Cildin nemli olması parfümün kalıcılık seviyesini büyük oranda etkilemektedir.

 2- Duştan hemen sonra sıkılan parfümler ten üzerinde daha yüksek seviyede kalıcılık göstermektedir.

 3- Cilt üzerinde doğru yerlere sıkılan parfümlerin kalıcılığı da artmaktadır.

 4- Nabzın attığı bölgelere sıkılan parfümün kalıcılığı iki kat artmaktadır.

 5- Nabzın attığı bölgelere az miktarda vazelin uygulamasının yapılması kalıcılığı arttırmaktadır.

 6- Parfüm sıkma işleminden sonra bu bölgelere dokunmak kalıcılığını azaltmaktadır.

 7- Parfümün tarağa sıkılıp saçların taranması da kalıcılık seviyesini yükseltmektedir.

 8- Parfümün varsa krem ya da losyonları kullanılmalıdır.

 9- Dışarıdayken parfümü tazelemek için bir pamuğa sıkarak sürmek kalıcılığı arttırmaktadır.

 10- Çıkık bölgelere parfüm sıkılmaktadır.

 11- Giysilere parfüm sıkılmaktadır.

 12- Parfüm serin yerlerde saklanmaktadır.

 13- Orjinal ürünler satın alınmaktadır.

 14- Parfüm şişesini çalkalamadan sıkma yapılmalıdır.

 15- Tene yakışan parfüm satın alınmalıdır.