Tester Parfüm, Buz Dağının Görünen Kısmıdır

21-01-2021

Orijinal Parfüm Tester Seçeneklerini Nereden Aabilirsiniz?

 

 Parfüm satan birçok site vardır. Ancak parfüm tester ürünleri sattığını iddia eden bazı şirketler sahte parfümleri web sitelerinde orijinal gibi satmaktadırlar. Bu nedenle, tanıdığınız ve güvendiğiniz bir site üzerinden satın almanız yararlı olacaktır. Seçimlerinizde outlet parfüm seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Bazen geçmiş sezonların ürünleri bu kategoride indirimli olarak satılabilmektedir. Tedarikçinizi memnun kaldığınız sürece değiştirmemelisiniz.

 

 Parfüm Tester Ürünleri Fiyatları

 

 Ucuz tester parfümlerine her zaman güvenmemelisiniz. Tester ürünlerin fiyatları orijinal parfümlerden % 20-50 daha ucuz olmaktadır. Bu detayı bilmek önemlidir. Bu nedenle, parfüm tester fiyatları, orijinal parfüm ile karşılaştırıldığında çok uygundur. Ayrıca birçok ucuz ürün için genel bir kural olan kalite detaylarını da düşünmelisiniz.

 

 Tester İle Orijinal Parfüm Arasındaki Fark Nedir?

 

 Gerçek parfüm testerları, orjinal parfüm kutularında değil, parfüm tester ürünleri için özel olarak tasarlanmış kutusundadır ve bu kutular, orijinal parfüm kutularından daha basit üretilmiştir. Parfüm markalarına göre, kutulardaki yazılar farklı da olabilir. Bu sizi yanıltmasın. Çünkü tester kutuları ayrı üretilmektedir. Koku ve esans olarak iki parfüm arasında hiçbir fark bulunmamaktadır.