Erkek Parfüm Ve Afrodizyak

19-10-2022

Erkek Parfüm

Hoş kokusu ile herkesin ilgisini çekecek parfümler afrodizyak etkisi ile baştan çıkarıcı bir koku oluşturmaktadır. Tüm erkek parfümlerinde farklı notalar bulunmaktadır. Afrodizyak etkili parfümler kişiyi çekici kılan parfüm çeşitleri olarak bilinmektedir. Odunsu ve baharatlı notalar içerisinde yer alan afrodizyak koku baş döndürücü bir etkiye sahiptir.

 En İyi Erkek Parfümü Hangisi?

 Erkek parfum çeşitlerinin her biri kişide farklı bir algı oluşturmaktadır. Tene yakışacak parfümü bulmak için notaların incelenmesi ve denenmesi önerilmektedir. Erkek parfümlerinde çoğunlukla kullanılan odun ve meşe notaları afrodizyak etkisini de ön plana çıkarmaktadır.

 

 En iyi erkek parfüm çeşitleri arasında One Million, Dior Sauvage, Gio Armani ve Bvgari Black parfümleri ilk sıradadır. Hepsi eşsiz kokusu ile tene tam uyum sağlayacak notalardan oluşmaktadır.

Erkek Parfüm Önerisi?

 Erkek parfüm çeşitleri arasında öneri arayanlar için daha ritmik kokular bu sezonun öne çıkan ürünleridir. Sonbahar ve kış aylarında sert koku geçişleri yaşanmaktadır. Tende uzun süre kalıcı olan erkek parfüm önerileri arasında Bvgari Black parfümü ilk sıradadır. Bu parfüm ile çekici bir his yaratmak mümkündür. Hazırlanan nota geçişlerinin tamamı birbirini öne çıkaran kokuyu oluşturmaktadır.

Erkek parfüm markaları arasında;

- Dior

- Tom Ford

- Bvlgari

- Hugo Boss

- Giorgio Armani

- Calvin Klein

Versace,  en bilinen parfüm markaları olarak satın alınmaktadır.

Afrodizyak Nedir Ne İşe Yarar?

 Afrodizyak etkili parfümler kişide bambaşka hisler uyandırmaktadır. Karşısındaki kişiyi etkilemek isteyen kişiler için geliştirilmiş afrodizyak etkili parfümler kalıcılığı yüksek ürünlerdir. Afrodizyak özellikle duygusal anlamda kişileri yakınlaştırma adına bilinen notalardandır.

 En Güçlü Afrodizyak Nedir?

Parfüm içerisinde bulunan her bir nota farklı bir özelliğe sahiptir. Bu özelliklerde afrodizyak etkisi öne çıkmaktadır. Bir parfüm içerisinde bilinen en güçlü afrodizyak notası ise çikolatadır. Çikolata notasının yoğun olduğu parfümler çok daha çekici kokular olarak tercih edilmektedir. Aynı zamanda odun ve meşe notaları da çekiciliği arttıran ve afrodizyak etkisini güçlendiren notalar olarak bilinmektedir.

Afrodizyak Parfüm?

 

Afrodizyak parfüm kişiye artı bir özgüven sağlayan parfüm çeşitleri olarak öne çıkmaktadır. Afrodizyak etkili parfümler çok daha çekici bir his uyandırmaktadır. İçeriğinde bulunan notalar sayesinde afrodizyak etkisi arttırılmaktadır. Her markanın kendi tarzını yansıtan afrodizyak etkili parfümü bulunmaktadır.

Nasıl Koku Alırız?

 Parfüm içerisindeki notalara göre kişi farklı kokular almaktadır. Binlerce notanın karşımı ile meydana gelen parfümlerin her birinin farklı bir hissi ve kokusu bulunmaktadır. Parfümden afrodizyak kokusu almak ya da çevresine bu kokuyu yaymak isteyen kişiler en öne çıkan notaya göre bir koku almaktadır.

 Dior Sauvage Kokusu?

Dior Sauvage bilinen erkek parfümleri arasında çekiciliği en yüksek üründür. İçeriğinde bulunan ambroksan notası kalıcılığı arttırmaya yardımcı olmaktadır. Yaklaşık 4 saat kalıcılığı süren bu parfüm afrodizyak etkisi olan parfüm çeşitlerinden biridir.