Tester Parfüm Türleri ve Çeşitleri

21-01-2021

Orijinal bir kadın parfümüne ait olan tester kadın parfüm üzerinde hangi parfüme ait olduğuna dair ismi ve satılmaz yazısı bulunmaktadır. Tester parfümler orijinal kutularda bulunmaz fakat asla sahte değillerdir. Orijinal parfümün numune olarak küçük şişelere doldurulmuş şeklidir. Erkek kokularının da hepsi için üretici firmalar tester erkek parfüm olarak küçük şişelere hazırlamakta ve denenmek üzere dağıtım yapmaktadır.

 

 Tester Parfümlerin Fiyat Uygunluğu

 

 Orijinal parfümlerin fiyatlarındaki pahalılık tester parfümlerin kullanımını arttırmıştır. Erkek ya da kadın orijinal parfümleri daha küçük şişelerde tester olarak da satılabilmektedir. Daha uyguna temin edilebilen tester parfümler orijinal parfüm kullanmak isteyen kişiler tarafından tercih edilebilmektedir. Kimi zaman da firmalar kendileri orijinal parfümlere ait numuneleri tester olarak denenmesi için dağıtmakta ve ücretsiz olarak kullanıma sunmaktadır.

 

 Ücret ödemeden istedikleri kokuyu deneyerek alabilme avantajı hem müşterinin memnuniyetini sağlamakta hem de firmanın satış eğrisini yükseltmektedir. Fiyatları oldukça pahalı olan orijinal parfümleri tester denemeden almayı kimse istemeyeceği için bu oldukça faydalı bir uygulama olmaktadır.