Parfüm Tercihleri Nasıl Yapılır?

21-01-2021

Tester Parfüm

 

 Tester olarak adlandırılan parfümler kesinlikle orijinal parfümdür. Tester parfümlerin amacı alıcı parfümü satın almadan önce kokusunu bilsin, beğensin ve seçimini ona göre yapsın diyedir. Firmalar açısından testerlar önemlidir ve üretimine özen gösterilir. Sebebi ise alıcı kitlesini arttırmaktır. Mağazalarda bunu üzerindeki yazından rahatlıkla ayırt edebilirsiniz. Şişeler üzerinde "satılamaz" veya "tester ürün" olarak not düşülür.

 

 Outlet Parfüm

 

 Outlet parfüm ise ürünün kendi şişesinde yer alan orijinal kokusudur. Ancak ürün hatalı veya özürlü ise daha uygun fiyata alıcıya ulaştırılır. Outlet parfümlerin koku, kalıcılık ve fiziksel şişesi orijinal parfümden farklı değildir. Bu yüzden birçok alıcı için uygun fiyatlı olması ve orijinal özelliğini yansıtması nedeni ile çokça tercih edilir.

 

 Orjinal Parfüm

 

 Orijinal parfümlerin amacı direkt satıştır. Ürünler kendilerine özgü kutularında ve şişelerinde yer alır. Tester parfümü denediniz ve beğendiniz size verilen ürün orijinal parfümdür. Outlet ürünler gibi hatalı olmaması nedeni ile fiyatları daha yüksektir.