Farklı Parfüm Seçenekleri

21-01-2021

Okyanus Kokuları

 

 Yine tazelikten yana ve doğal olmayı seven insanların tercihi olan okyanus kokuları hem kadın hem erkekler için sıklık ile tercih edilen kokulardır. Yalnız bu kokuları almadan önce mutlaka tester parfüm seçeneklerinden koku tazeliğini kendi teninize uygun olarak seçmenizi öneririz. Çünkü bu kokular kişilere freshlik sağlarken aynı zamanda da ten kokusu ile birleşince farklı yayılım gösterebilmektedir.

 

 Oryantal Kokular

 

 Oryantal koku tercih eden kesim analiz edildiğinde kişisel olarak genellikle net keskin ve sıkı bir karaktere sahip insanlardır. Bu nedenle yaz kış tercih edilecek olan bu koku çeşidi özellikle ünlü markalar tarafından üretilir. Ve sizler de taktir edersiniz ki çıktığı an almak yerine o kokunun outlet parfüm satan mağazalara gelmesini beklemek maddi açıdan çok daha mantıklı bir seçenektir.

 

 Aldehid Kokusu  

 

 Esasında bir kimyasal bileşen olan aldehid, kimya sektöründe en çok koku sanayinde kullanılır. Keskin bir kokusu vardır ve genellikle erkek parfümlerinde keskinleştirici olarak yer alır. Ayrıca bu kokuları denemeden almak sakıncalıdır. Çünkü sonradan kokusu ten ile birleşince değişebilir. Bu nedenle önce deneyiniz sonra bu parfüm seçeneğini alınız.