Tester Parfüm, Orijinal Parfüm Ve Ucuz Parfüm

23-11-2021

Eğer yağlı bir cilt tipine sahip iseniz parfümünüzün kalıcılığı 6 saat kadar olacaktır. Kuru cilt tipine sahip iseniz de bu süre çok daha az olacaktır. Kalıcılığını arttırmak için parfümünüzün öncesinde kokusuz bir nemlendirici sürebilirsiniz.

 Parfüm kalıcılığı için bir diğer önemli nokta parfümü hangi bölgelerimize sıktığımızdır. Vücudumuzdaki kan dolaşımının yüksek bölgelere sıktığımızda kalıcılığı çok daha fazla artacaktır.

 

 Orijinal bir parfümün kutusu ve ambalajı kusursuzdur. Eğer ambalajında kalite eksikliği söz konusu ise o parfümün sahte parfüm olma ihtimali çok yüksektir. Orijinal parfümlerin ambalajında ve kutusunda seri numaraları bulunur. Kutusunda ve ambalajında seri numarası olmayan parfümlerin orjinal parfüm olma ihtimalleri maalesef yoktur.

 

 Ucuz Parfüm

 

 Satın alacağınız parfümün ortalama bir fiyatı vardır. Eğer bu fiyatın çok çok altında ucuz parfüm aldıysanız bu parfümün orijinal olma ihtimali yoktur.

 

 Tester Parfüm

 

 Tester, bir ürünü satın almadan önce deneyebilmemiz için hazırlanmış numune ürünlerdir. Tester parfüm orijinal parfüm ile aynı kokuya sahiptir. Denemek istediğiniz parfümü 15 cm mesafeden sıkıp 30 saniye kadar beklemeniz gerekir. Bu şekilde parfümün içerinde bulunan alkolün uçmasını sağlamış olacaksınız. Farklı kokular deneyecek iseniz her bir koku arasında en az birkaç dakika geçmesi şarttır.