Parfümde Etki Farklılığı

21-01-2021

Parfüm Kişisel mi Olmalıdır?

 

 Her insan bütün nitelikleriyle diğerlerinden tamamı ile farklıdır özeldir. Bu özelliği gerek yaratılış kaynaklı ve gerekse de kendisinin beslenmesi stili, ilaçları, hayata karşı davranışları ve hamilelik gibi vücudun hormonel ya da kimyasal her nevi değişikliğe neden olan etkenlerin bütünüdür.

 

 Parfüm özünde kimyasal bir maddedir insan bedeninin ter bezleriyle salgıladığı da kimyasalın vücuttaki ahengi kişinin parfümünde öncelikli konumdadır.

 

 İnsandaki salınım herkeste biyolojik farklılık olduğundan kullanılan parfümün etkisi de sübjektif nitelikte olmalıdır.tester parfüm ürettiği kaliteli ve üst düzey parfümlerle kişiliğinizi yansıtan parfüm seçiminde müşterilerine her noktada yardımcı olmaktadır.

 

 Outlet Parfümler

 

 Bütün ürünler alıcılar ulaşması adına pazarlanmalı ve pazarlanma aşamasında da meydana gelen hafifi ezilme büklüme gibi özü sağla ama görsellikte küçük değişiklikler meydana gelen ürünleri olur Bir nevi defol ürün de denilmektedir. outlet parfüm her şeyi ile çok etkin ve 1. sınıf kalitede olup sadece ambalaj ve şişedeki görsellik etkisi nedeni ile outlet sınıfına koymaktadır.

 

 Parfümde Şıklık ve Tasarım

 

 Parfüm özellikle erkekte konum ifadesi tarzı ve stili sayesinde parfüm seçimi de orijinal nitelikte olmalıdır.  orjinal parfüm insanda kalıcılık ve sağlıklı olması ile güven vermektedir. Yaydığı muhteşem koku ve ferahlık aynı zamda statüye de elit bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır.