Tester parfümler, Ucuz mu ?

31-01-2022

 Tester Parfümler Nedir?

 

 Orijinal parfüm ile birebir aynı içeriğe sahip olup, aynı koku ve aynı kaliteye sahip olan küçük ebattaki şişelere konulmuş parfümlere tester parfüm denilmektedir. Orijinalleri ile aynı olan bu parfümler ya ücretsizdir ya da orijinallerine göre neredeyse yarı yarıya daha ucuzdur. Orijinal parfüm alacak kişiler öncelikle parfüm hakkında bilgi sahibi olmak ister. Bu nedenle tester parfümler orijinal parfüm alacakların işlerini kolaylaştırarak parfüm ve kokusu hakkında bilgilenmiş olur.

 

 Tester Parfümlerin Özellikleri Nelerdir?

 

Kullanıcının test etmesi için ücretsiz olarak verilir.

 

Kişilere koku ile alakalı bilgi verir.

 

Firmalar örnek parfüm olarak tester parfümü oluşturur.

 

Kişiler ücret vermeden ya da orijinal parfüme vereceği ücretten daha az bir ücretle parfümün kokusu hakkında bilgi sahibi olur.

 

Tester Parfümlerin Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

 Tester parfümlerin kokusuyla orijinal parfümlerin kokusu birebir aynıdır. Orijinal parfümler ile aynı özelliklere sahip olan tester parfümün tek farkı, orijinal parfüme göre daha küçük şişelerde olmasıdır.

 

 Neden Tester Parfümler Tercih Edilmeli?

 

 Ekonomideki dalgalanmalar, enflasyondaki sıkıntılardan dolayı pek çok insan kaliteli ve ucuz ürün arayışına yöneldi. Sadece gıdada değil parfüm konusunda da insanlar ucuz parfüm aramaya koyuldu. Orijinalleri ile arasında hiçbir fark bulunmayan tester parfümlerin kokuları da orijinalleri gibi kalıcı ve kalitelidir. Orijinal ile tester parfüm arasındaki tek fark boyutlarıdır. Tester parfümlerin şişesi orijinal parfüm şişesine göre daha küçüktür.

 

 Tester parfümde kokunun kalıcılığı, esansın yoğunluğu, parfümün kalitesi orijinali ile birebir aynıdır. Eğer tester konusunda merak ettiğiniz, aklınıza takılan bir konu varsa https://www.testerparfum.com/blog sitesindeki içeriklere göz atabilir, tester parfüm konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.