Kokunuz Tarzınızdır

21-01-2021

Görünmeyip en az dış görünüşünüz kadar etkili bir diğer şey kesinlikle kokunuzdur. Düşünün dış görünüşünüz sadece göze hitap ederken kokunuz araştırmalara göre burnunuz dışında pek çok duyguya da hitap ediyor. Öyle ki insanları birbirine çekici kılan şeylerden en önemlisinin koku olduğu görüşü tüm dünyada hakim. Bu yüzden kokunun önemi asla yadsınamaz.

 

  Herhangi Bir Parfüm İle Gerçek Parfüm Arasında Fark Var

 

 Kullandığınız parfüm etkili olacaksa herhangi bir parfüm olmamalı. Peki, herhangi parfüm ne demek? Herhangi parfüm; insanların dikkatini çekmeyen sadece üstünüzde bir koku olsun veya pis kokuyu bastırsın amacını taşıyan parfümdür. Gerçek parfüm ise çevrenizdekilerin dikkatini çeken insanda tekrar koklama isteği uyandıran parfümdür.

 

 Aynı zamanda orjinal ve kalıcı olması da gerçek parfümün detaylarındandır. Orjinal tester parfüm hem güzel kokuları hem kalıcı olması hem de beğenilmesi açısından gerçek parfüm örneği olarak verilebilir. Tester erkek parfüm ve tester kadın parfüm tercihi herhangi bir parfüm tercihinizden sizi kurtaracaktır. Eğer kullanan kişilerin memnuniyetini baz alacaksak her geçen gün daha çok kullanılması ciddi bir kanıt gibi gözüküyor.