By Kilian Black Phantom Edp Erkek Parfüm

09-03-2021

Black Phantom ''Memento Mori'' dalgaların arasındaki gizli hazineleri ortaya çıkarır. 

Parfümün özellikle kutu tasarımı oldukça dikkat çekicidir. Kutu da kullanılan siyah renkte ki kuru kafa, henüz parfümü koklamayanlar için gizem ve merak uyandırmayı başarmıştır.

Diğer Kilian parfümlerde kullanıldığı gibi bu parfümde de ilk sıkıldığında yoğun bir şekilde Rom hissedilmektedir.

By Kilian Black Phantom Edp Erkek Parfüm Özellikleri:

Üst Nota: Konyak, şeker.

Orta Nota: Çikolata, karamel.

Alt Nota: Acıbadem, kediotu, odunsu notalar.

Parfümün içinde yoğun olarak baharatlı aromalar kullanılmıştır.Vanilya, badem, karamel, bitter çikolata ve şeker aromaları kullanılarak oluşturulan koku bu aromaların birleşimi ile benzersiz bir parfüme dönüşmüştür. Parfümün alt notalarında ise; kahve, vetiver, sandal ağacı ve yine bir miktar çikolata kullanılmıştır.

Bu kadar ağır aromaların tek bir parfümde bir araya getirilmesine rağmen, kesinlikle baymayan kadifemsi bir kokudur. Parfümün aromaları arasında kullanılan bitter çikolata ve vanilya sayesinde kahve içerken aldığınız kokuyu anımsatan bir karışım ortaya çıkmıştır. Etkileyici kahve benzeri kokusu sayesinde de kullanıcıya ayrı bir çekicilik ve seksilik katmaktadır

By Kilian Black Phantom, ofis ve iş yerleri de dahil her ortama uyum sağlayan bir koku olsa da parfümün kullanımının en uygun olduğu yer genellikle romantik akşamlardır. Çoğu tende uzun süren kalıcılık sağlayan parfümün koku yoğunluğu dikkate alındığında daha çok sonbahar ve kış mevsimlerinde tercih edilmesi önerilir.

Kokunun notalarından da anlaşılabileceği gibi, parfümün  afrodizyak etkisi oldukça güçlüdür. Parfümü kullanan kişilerin daha çekici hissetmeleri ve etrafındakileri de etkilemeleri düşünülerek böyle çarpıcı bir koku oluşturulmuş.