Parfüm Satın Alınırken Bilinmesi Gerekenler

21-01-2021

Tester Parfüm Hakkında Genel Bilgi

 

 Tester parfüm, orijinal olarak üretilen parfümlerin satın alınmasının sağlanabilmesi tüketicilerin tercih etmek istedikleri kokuyu belirleyebilmeleri için üretilen numune parfümlerdir. Tester parfüm tüketicilerin denemesi için hazırlanan bir parfüm olduğu için orijinal parfüm kutusunda değil tester parfüm için hazırlanan kutularda bulunmaktadır.

 

 Outlet Parfüm Hakkında Genel Bilgi

 

 Outlet parfüm isminden de anlaşılacağı üzere parfümün kutusunda, renginde ya da şişesinde bazı deformasyonlara rastlandığı için standart fiyata göre daha uygun maliyeti olan orijinal parfümlere denmektedir. Marka koku kullanmak isteyen ancak bütçesi yeterli olmayan tüketiciler için outlet parfüm satın alınması en doğru tercihlerden biri olarak ön plana çıkmaktadır.

 

 Orijinal Parfüm Hakkında Genel Bilgi

 

 Orijinal Parfüm isminden de anlaşılacağı gibi belli bir marka değeri olan bir firmanın markası altında yer alan ve markaya özel hazırlanan parfümlere denmektedir. Orjinal parfümün belli bir hedef ve kullanıcı kitlesi olduğu için fiyatları da doğru orantılı olacak şekilde artmaktadır. Bu yüzden birçok kişi orijinal parfümü uygun fiyatlarda kullanabilmek için tester parfüm ya da outlet parfüm kullanmayı tercih etmektedir.