Akılda Kalıcı Nasıl Olunur

21-01-2021

Hayatınızdaki insanların sizi, kullandığınız parfümlerle anımsayacağını unutmamalısınız. Orijinal parfüm almak için yeterli maddi gücünüz yoksa da bu konuda size sunulan tester parfüm seçeneği, işinizi kolaylaştıracaktır.

 

 Özellikle erkek parfümleri daha pahalı olduğundan dolayı, tester kadın parfüm seçeneği sizin için en uygunu olacaktır. Çünkü, kokunuzu henüz keşfedemediyseniz ve kokusunu beğendiğiniz orijinal bir parfümü fiyatının pahalı olmasından dolayı alamıyorsanız, tester parfüm sizin kurtarıcınız olacaktır.

 

 Tester Parfüm Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

 Parfüm söz konusu olduğunda, bireyler dikkatli ve seçici olmalıdır. Tester parfüm olduğu iddia edilen taklit parfümlerden uzak durulmalıdır. Ayrıca, satın alınacak parfümlerin orijinal tester parfüm olduğundan emin olunmalıdır. Orijinal tester parfümler, jelatinli kutularında, hiç açılmamış olarak satışa çıkartılırlar.

 

 Tester parfümlerin şişesinde veya kutusunda oluşan ufak bir hasardan dolayı tester olarak satışa sunulur ama kesinlikle ambalajı açılmış bir parfüm kutusuyla karşılaşmazsınız. Böyle bir durumda bu parfümün, taklit bir parfüm olduğunu anlayabilirsiniz. Taklit olarak satılan parfümler size maddi zarar vermekle kalmaz, sağlığınızı da riske atmanıza sebep olabilir. Dışarıda, orijinal parfüm olarak satılan ürünlere itibar etmemeniz gerekir. Bu ürünlerin ambalajı açılmıştır ve orijinal olmadığını buradan anlayabilirsiniz.