Kokunun Önemi

21-01-2021

 

 Bir insanın kıyafeti görevini gören parfümler, özellikle sıcak havalarda kullanıldığında, insan vücudunun ter bezleri daha çok çalıştığından daha fazla koku yayılımı sağlayacaktır lakin sıcak havada yapılacak parfüm seçimi sizi yanılgıya düşürebilir. Bu sebeple, daha ılık veya soğuk havalarda parfüm seçimi yapmak sizin için en doğru seçim olacaktır.

 

Koku Seçmenin Önemi

 

Hayatımızda en büyük hobilerden biri de alışveriş yapmaktır. Bu; ev için yapacağınız bir alışveriş olabilir, kıyafet alışverişi olabilir. Üzerinize seçeceğiniz parfüm de sizin bir kıyafetinizdir ve bu parfümleri seçerken denemeniz için size tester parfüm sunulmaktadır. Erkekler, tester erkek parfüm kullanarak, kadınlarda tester kadın parfüm kullanarak seçimlerini kolaylaştırır.

 

 Parfüm Ne Zaman Alınmalı?

 

 Üzerinize bir koku seçecekseniz, bu kokuyu seçeceğiniz zaman özellikle sabah saatlerinde olmalıdır ve sıcak havalarda olmamalıdır. Sabah saatlerinde tercih edeceğiniz koku, üzerinize daha fazla sineceğinden, seçiminizi yapmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Bir diğer noktaysa, sabah saatleri, insanın daha zinde ve tüm duyu organlarının daha açık olduğu saatlerdir. Daha iyi koku aldığınız için sabah saatlerinde üzerinize seçeceğiniz kokuyu daha sağlıklı bir şekilde beğenmenize yardımcı olacaktır.