Acqua Di Parma Blu

23-05-2021

Acqua di Parma, koku, mum ve deri aksesuarlar tasarlayan İtalyan yaşam tarzını yansıtan moda şirketidir. Merkezi Milano’da bulunan şirket estetik tarz tasarımlı kokuları parfüm dünyasında adından oldukça söz ettirir.  Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi 2006 yılında parfüm dünyasına sunuldu. 

Mükemmel üniseks bir koku. Çok tatlı değil ama çok da odunsu değil. Dengeli havasıyla sıcak havalarda veya kışın soğuk günlerinde Akdeniz havasını yaşamak istediğinizde adeta kaçamak zamanlar için gerçekten oldukça güzel. Blu Mediterraneo sizi Amalfi sahillerine kadar uzanan, İtalya’nın duygu yüklü bahçelerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Amalfi sahilinin güzelliğinin nefes kesici manzarasını yaşatıyor. Büyüleyici bergamot, limon, greyfurt ve citron'un enerjik notaları sayesinde canlandırıcı bir koku. 

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico Parfüm Özellikleri: 

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi  kadın ve erkekler için cinsiyetsiz unisex çiçek ve  meyveli bir koku.

Üst Notaları: Greyfurt, Bergamot, Citron ve Limon.

Orta Notaları: İncir Nektarı, Yasemin ve Pembe Biber.

Alt Notaları: İncir Ağacı, Sedir ve Benzoin'dir.

İncir ağacı, sedir ağacı ve benzoinin lezzetli uyumunu öngören, pembe biber ve yasemin yaprakları ile incir aromasıyla harmanlanır. Bergamot, limon, greyfurt, incir ağacı, sedir ağacı, benzoin, pembe biber.  Güçlü bir enerjiye sahip Blu Mediterraneo Fico, bergamot, limon, greyfurt ve citron notalarıyla açılır.

Kalbinde incir nektarı, pembe biber ve yasemin yaprakları uyumlu bir şekilde harmanlanmıştır. Taban, incir ağacı, sedir ağacı ve benzoinin değerli bir kombinasyonunu sunar. Notaların dengeli geçişleri ve muhteşem uyumuyla, Akdeniz'den İtalyan esintisini getiriyor. Aqua di Parma harika bir iş çıkardı.

Blu Mediterraneo Fico Edt Ünisex Parfüm, inanılmaz İtalyan havasıyla son derece keyifli, harika bir ilkbahar, yaz kokusu. İtalyan sahillerinin muhteşem masmavi suların beyaz zirveleri arasında bir teknede yelken açan çıplak omuzlarda beyaz sıcak güneş ışınları. Adeta incir ağaçlarının altında yumuşacık hislerle dolaşıyor hissiyatı. Hafif, ferahlatıcı ve çok canlı olan Fico di Amalfi, sizi ilk koklamadan itibaren baştan çıkarıcı ve eşsiz koku yolculuğuna çıkaran harika bir yaz kokusu.