Afrodizyak Etkili Parfüm Nedir?

21-01-2021

AFRODİYAZ ETKİLİ PARFÜM GERÇEK Mİ?

Afrodizyak etkili parfümler bir efsane değil gerçektir. Kokuların kendisine has etkileyicilikleri ve insan zihninde uyandırdığı duygular bilimsel çalışmalar ile ispatlanmıştır. Bu çalışmalar neticesinde bazı kokuların afrodizyak etkisi yaptığı da belirlenmiştir. Buna dayanarak parfüm üreticileri afrodizyak etkili kokular üretip satışa sunmuşlardır. Afrodizyak parfümler tester olarak da üretilir. Afrodizyak etkili parfüm karşı cins tarafından fark edildiğinde afrodizyak etkisi ile beyine sinyal göndererek testesteron hormonlarının  salgılanmasına sebep olur. Bu tarz parfümler hem erkek hem de bayanlar için üretilmektedir. Erkek olsun bayan olsun bu tarz parfümleri kullanarak partnerlerinin daha çok dikkatini çektikleri sosyal deneylerle dahi kanıtlanmıştır. Tabi bu veriler herkesin üstünde aynı etkileri gösterecek anlamına gelmez. Fakat bunlar insanlar üzerinde denenmiş ve sonuç alınmış ürünlerdir. Bu tarz kokuların cinsel performansı arttırdığı ve libidoyu yükselttiği de söylenmektedir.

AFRODİZYAK ETKİLİ PARFÜMLER HANGİLERİDİR?

Piyasada afrodizyak etkisi olduğu öne sürülen parfümlerden ziyade biz sizlere daha çok tanınan ve kullanılan ürünleri tavsiye etmeyi daha uygun gördük. Kadın parfümlerinde en çok tercih edilen dikkat çekici kokusu ve afrodizyak etkisiyle Dior Hypnotic poison olup, erkek parfümlerinde ise Tom Ford Tabacco vanillia, By Killian Back To Black, Paco Rabanne Pure Xs en çok tercih edilen ürünlerdir.

AFRODİZYAK ETKİLi PARFÜMLER NERDEN ALINIR?

Bu tarz ürünleri kullanmayı tercih ediyorsanız öncelikle ürünü tedarik etmek istediğiniz sitenin veya mağazanın güvenilir olmasına dikkat ediniz. İnternet sitesinden alacaksanız sitenin bu alanda ne kadar zamandır faaliyet gösterdiğine ve müşteri memnuniyetine ne derecede ihtimam gösterdiğini mutlaka dikkate alın. Ürünlerinin geri iade veya değişim hakkı olup olmadığını mutlaka sorun. Testerparfum.com ailesi olarak orjinal tester parfümleri koşulsuz iade garantisi ve değişim hakkı sunarak sizlere yıllardır hizmet veriyoruz. Orjinal tester parfüm orjinal outlet parfümlerimizi gönül rahatlığıyla sitemizden temin edebilirsiniz...