Victoria’s Secret Bombshell Edp Kadın Parfüm

05-08-2021

Anın ve sonsuzluğun parfümü. Adeta bir ikon olarak, zamansız bir klasik. Farklı olmayı seven, kalıpların dışında yaşamayı tercih eden, kendine güvenen, çekici kadınların kokusu Victoria’s Secret Bombshell.

Victoria’s Secret Bombshell Edp Kadın Parfüm Özellikleri:

Meyveli, Çiçeksi koku grubuna aittir.

Tepe Notası: Mor tutku meyvesi.

Orta Notası: Shangri-la, Şakayık.

Alt Notası: Vanilya, Orkide.

İçeriğindeki passion fruit, Shangri-la sarı şakayık çiçeği ve vanilya orkidesiyle Victoria's Secret podyumundaki melekler kadar seksi ve tutkulu olabilirsiniz. Zaten parfümün feslefesi de bunun üzerine kurulu: Bugün seksi, yarın seksi, daima seksi!

Meyvemsi kokusunun enerjik ve taptaze hissettiren haliyle oldukça yenilenmiş hissederken, vanilya kokusunun sıcaklığı bir anda sizi sarıp sarmalar ve şakayık kokusuyla bir anda cazibenin büyüsüne kapılabilirsiniz.

Notaların ahenkle dans etmesi, baş döndüren bir cazibesi bulunan parfümü adeta istediğiniz bütün vaatleri sunmuş hissettiriyor.

Victoria's Secret Bombshell, ilk sıkışta sarıp sarmalayan, cazibe katan ve sınırları aşan bir koku olmasının yanında zümrüt şeklinde tasarlanmış olan şişesiyle de oldukça ilgi çekiyor.

Meyveli ve çiçeksi kokusuyla öne çıkan parfümün aynı kokuya sahip olan Bombshell vücut losyonu ve vücut spreyi de bulunuyor. Üç ürünü birlikte kullanmak parfümün kalıcılığının uzun olmasını sağlıyor.

Bombshell tanıtımı Güney Florida’da, dünyaca ünlü model ve Victoria's Secret’s meleklerinden olan Adriana Lima tarafından gerçekleştirildi. Parfüm sektörünün Oscar’ları kabul edilen FIFI Ödülleri töreninde kazandığı iki ödülle de dikkat çekiyor.

Ödül almış meyveli çiçek kokusuyla Victoria’s Secret Bombshell sizi baştan çıkaracak, asla vazgeçemeyeceğiniz bir koku olarak bir parfümden beklediğinizi fazlasıyla karşılayacaktır.