Her Parfüm Aynı Değil

21-01-2021

 İyi olmayan parfüm ter kokunuzla veya üstünüze sinen pis bir kokuyla karışırsa daha itici, kötü bir kokuya dönüşür. Çevrenizdeki insanları daha fazla rahatsız eder. Hatta bu kötü kokuyla birleşen parfümün ortaya çıkardığı kötü koku hiç sıkmamayı bile daha iyi hale getirebilir. Çünkü kalitesiz veya orjinal olmayan parfüm üstünüze sinen kokuları absorbe edemez.

 

 Bir Parfümün Kullanışlı Olması Nelere Bağlı

 

 Bir parfümde tabi ki insanlar en çok kokuya önem verir. Peki, ama sadece koku yeterli mi? Kokunun yanında iyi parfümlerin size sunacağı pek çok avantaj vardır. Mesela;

 

 * Parfümün üstünüzde kalıcı olması ciddi bir kalite göstergesidir.

 * Parfüm sıkıldığı yerde iz bırakmaması da büyük bir avantajdır. Çünkü piyasada ki pek çok parfüm sıkıldığı yerde leke bırakabilmektedir.

 * İyi bir parfümde en önemli şeylerden biri hatta en dikkat edilecek şeylerden biri de yan etkileridir. Parfüm boyun, bilek gibi hassas yerlere sıkıldığından dolayı kalitesiz olması durumunda bu bölgelerde tahriş, alerji gibi olumsuz durumlar oluşturabilmektedir.

 Parfümleri bu maddelere bakarak tercih edebilirsiniz. Özellikle tester parfüm orjinal olması sebebiyle yukarıda ki maddelere sıkı bir şekilde bağlıdır. Ayrıca tester erkek parfüm ve tester kadın parfüm olarak iki cinsiyet kokularını da sunmakta.