Uygun Fiyatlı Orijinal Parfüm Nasıl Alınır?

21-01-2021

Outlet Parfümler

 

 Piyasada bulunan outlet parfüm ürünleri oldukça uygun fiyatlıdır. Bu parfümlerin içerikleri, tamamen orijinaldir. Bir parfüm firması, parfüm üretirken zaman zaman ambalajda kusurlar oluşur. Ve firmalar yalnızca ambalajında hafif hata oluşan bu ürünleri satışa sunar. Ancak bunların fiyatları daha uygundur. İşte bu parfümler piyasada outlet adıyla satışa sunulur.

 

 Ürünlerin genellikle kapakları bulunmaz. Veya parfüm şişesinde çok hafif bir kusur vardır. Bu durumlar, parfümün orijinal oluşunu etkilemez. Parfümün kokusunda, yoğunluğunda hiçbir sorun yoktur. Bu sebeple uygun fiyatlı ve orjinal parfüm almak isteyenler outlet ürünleri tercih edebilir.

  

 Tester parfümler

 

 Tester parfümler isminden de anlaşılabileceği gibi bir parfümü deneme amacıyla üretilirler. Şişesinde ve ambalajında "Tester" ifadesi yazılır. Bunların üretim amacı, satışa sunulmak değildir. Genellikle parfümeri mağazalarında denenmek için bulundurulurlar.

 

 Fakat bazen bu parfümlerin de satıldığına tanıklık edilebilir. Özellikle bir mağazanın elinde çok sayıda tester parfüm varsa bunları elden çıkarmak isteyebilir. Ve çok uygun fiyatlarla satar. Böyle bir durumda da orijinal ve uygun fiyatlı parfüm satın alabilirsiniz.