Uygun Fiyata Parfüm Çeşitleri

21-01-2021

Tester Parfüm Nedir? İndirimli Parfüm Ne Zaman Alınır? Outlet Parfüm

Parfüm

Parfüm çağlar boyu kadın ve erkek tarafından kullanılan kokudur. Antik dönemde dini törenlerde kullanılsa da daha sonraları dini törenlerde kullanılmıştır. Örneğin Mısırlılar ölen Firavunlarının iç organlarını törenle boşaltır sonrada cesedin içine kokulu yağlar sürerlerdi. Mısırlılar, Çinliler, Hintliler ilk kullananlardır. Şimdilerde ise karşı cinsi etkilemek, kolay hatırlanmak, kişiliği anlatabilmek için kullanılmaktadır.

İndirimli Parfüm Ne Zaman Alınır?

Orijinal parfümler hammaddelerinin zor bulunması, işlenmesi, kullanılan kimyasallar, koruyucular gibi özelliklerinden dolayı pahalı olmaktadır. Bu yüzden insanlar orijinal parfümlerin indirim zamanlarını takip edip indirimli parfüm satın alabilirler. Web sitemizde de orijinal parfümler indirime girmektedir. İndirim zamanlarını kaçırmak istemeyenler web sitemize üye olup erken duyuru alabilirler. İndirimleri böylece kaçırmazlar, indirimli parfüm sahibi olabilirler. İndirimli parfüm korkmadan güvenle alınabilecek parfümlerdir. Ancak satın alınacak linklerin güvenli olmaları gereklidir. Web sitemizden güvenle alabilirsiniz.

Tester Parfüm Nedir?

Tester parfüm orijinal parfümlerdir. Müşterilerin denemesi için özel olarak hazırlanmış parfümlerdir. Tester parfüm kutularının üzerinde satılamaz ya da tanıtım içindir yazısı bulunur. Böylece müşteri hangi orijinal parfümü kullanacağını deneyerek karar verir. Bazı taklit parfümler tester ürünü diye satılmaktadır. Böyle ürünlere dikkat edilmelidir. Tester parfümler müşterilere denemeler için hazırlanıp sunulur.

Outlet Parfüm Nedir?

Outlet parfüm orijinal parfümdür. Sadece üretim ve paketleme sırasında kutularında ya da şişelerinde özürler olur. Bu özürlü parfümler uygun fiyatlara outlet parfüm olarak satılır. Tester parfüm ile farkı, outlet parfüm normal orijinal boyutta ve orijinal şişededir. Tester parfüm ise denemek amacıyla küçük şişelerde satılır. Dolayısıyla tester parfüm ile outlet parfümüm ikisi de orijinaldir ancak birisi denemek amacıyla birisi ise üretim hatasıyla satış sunulur.

Parfüm Nasıl Kullanılır?

Parfüm kullanımında şunlara dikkat edilir:

  • Vücut ve saçlar temiz olmalıdır.
  • Parfüm sıkıldıktan sonra 15 dakika etkisini görmek için beklemelidir.
  • Parfüm kulak arkalarına sıkılmalıdır.
  • Parfüm el bilek içlerine sıkılmalıdır.
  • Parfüm kol dirsek içlerine ve diz arkalarına sıkılmalıdır.
  • Parfüm saçlara sıkılmalıdır.
  • Parfüm biraz da yaka altlarına elbiseye sıkılmalıdır.

Parfümler kişinin kültürünü, kişiliğini anlatır. Kendini kolay hatırlattırır.