Etkileyici Orijinal Parfüm Seçimi Erkek Parfüm

03-11-2022

Etkileyici Orijinal Parfüm Seçimi Erkek Parfüm

Genelde kullanılan parfümün kalıcı olması ve kokusu kişinin hem özgüvenini hem de diğer insanların üzerinde bırakmış olduğu izlenimi etkilemektedir. Aynı zamanda parfümün gün boyu etkisinin sürmesi de kişinin kendini temiz ve ferah hissetmesini sağlar, özgüvenini de arttırır.

 Bu konuda çoğu kişi kendine uygun olan ve onu en iyi şekilde yansıtan en doğru parfümü bulduğu zaman, orijinalliğinden emin olamaz. Çünkü son zamanlarda çok fazla ürünün sahtesi üretilmektedir.

 Bu konuda parfüm başka ürünlerden farklı olarak direk cilde temas ettiğinden orijinal olmayan parfümler, insan sağlığın ciddi oranda olumsuz olarak etkilemektedir. Ancak orjinal parfüm sizin cildinizde böyle olumsuzluklar ve zararlar oluşturmaz.

 

 Orijinal Parfüm Nasıl Anlaşılır?

 Genelde parfüm alışverişi yapacağınız zaman orjinal parfümü ayırt etmek için bazı püf noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu konuda şu noktalara dikkat edilmelidir:

Orijinal parfümlerinin karton kutu üzerinde ve cam şişe üzerinde seri numarası bulunmaktadır. Bu konuda seri numarası her ikisinde de yoksa ya da seri numaraları birbirinden farklı ise bu parfüm mutlaka sahtedir.

Parfüm satın alırken, beyaz renkte bir peçeteye sıkın ve sonra iz kalıp kalmadığına bakın. Orijinal olmayan parfümler içeriğinde yer alan renklendiriciler nedeni ile iz bırakmaktadır.

Orijinal ve de sahte parfüm arasında renk farkı vardır.

Parfüm sıkıldıktan 1-2 saat sonrasında uçuyorsa veya tüm kokuları aynı anda veriyor ise sahtedir. Çünkü orijinal parfümler farklı sürelerde koku vermektedir.

Orijinal parfümlerde karton kesimleri çok özenli ve kusursuz, renkleri ve yazıları da parlaktır. Ayrıca kapağı da simetriktir. Eğer aldığınız üründe karton kalitesiz ve hatalı ise ürün mutlaka sahtedir.

Aynı zamanda internet sitesinde görünen bir şişeden farklı olarak başka bir şişe ile satılan ürünler de sahtedir.

Parfümler ortalama fiyatın çok altında satılıyor ise yüksek bir ihtimalle sahtedir.

 

 Orijinal Tester Parfüm Nasıl Anlaşılır, Satılır mı?

 Genelde tester parfüm şişeleri orijinal parfümlerin şişeleri ile aynıdır. Bu konuda tester parfümlerin şişelerinde tester yazısı yazmaktadır. Tester parfüm şişelerinin üzerinde bu yazılar yoksa mutlaka şişenin altında yer alan etiketlerde bu yazıları görmelisiniz.

 Tester parfümler, genel olarak satın alınarak temin edilebilecek olan parfümler değillerdir. Kesinlikle orijinal parfüm kutularında da muhafaza edilemezler.

 

 Orijinal Parfüm Hangi Siteden Alınır?

 Orijinal parfümlere ulaşmak için ve orijinalliğinden de emin olabilmek içi çok kolay bir iş değildir. Bu nedenle parfüm satın alırken, en bilinen yerlerden biri de gümrüklerde bulunan free shop mağazaları olmaktadır.

 Bu yerler de doğrudan devlet denetimli olduklarından sahte parfüm satılması olanaksızdır. Güvenirliği kanıtlanmış olan departmanlı mağazalar, kozmetik firmaları, zincir mağaza ve marketler de orijinal parfüm satın almak için en uygun yerlerdir.

 

 Parfüm Sorgulama?

 Parfüm orijinallik sorgulaması yapabileceğiniz ve parfüm barkodlarını da kolayca sorgulayabileceğiniz, birçok parfüm seri no sorgulama yöntemi bulunmaktadır. Bu durumda gepir.org.tr adresine giriş yapıldıktan sonra gelen kutucuğa barkod numarası arada boşluk olmadan girilmeli ve sorgulama sonucunda parfüm bilgilerine ulaşılmalıdır.

 

Dior Sauvage İnceleme

 Dikkat çekici ve bir o kadar da kullanışlı olan dior sauvage her saat kullanılabilmektedir. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün her an kullanılan bir parfüm olsa da, sonbahar ve kış mevsimlerinde etkisini çok iyi hissettirmektedir.

 

 Bir Erkeğin Parfümü Nasıl Olmalı?

 Erkek parfümlerini kalıcılık oranı kadın parfümlerine göre daha fazla olmalıdır. Bunun sebebi de ağır esanslar kullanılarak yapıldığından cilt üzerinde çok fazla kalıcı olmaktadır. Erkekler parfüm seçimlerinde mevsime uyumlu olması çok önemlidir. Yaz mevsiminde okyanus ya da daha fresh kokulu erkek parfümleri tercih edilmelidir.

 

 En İyi Erkek Parfümleri Anket?

En iyi erkek parfüm kışkırtıcı ve etkileyici kokuları ile 2022 yılının en iyi erkek parfümü dior sauvage olmuştur. Aynı zamanda yapılan anketlerde bu parfümün son derece kalıcı ve etkileyici özelliğe sahip olan en iyi parfüm olduğu gözlemlenmiştir.