Tom Ford Black Orchid

10-05-2023

Tom ford black orchid, tutku ve şehvetin kokuya dönmüş halidir. Derin ve sıcak notaları barındıran bileşenleriyle tende farklı etki bırakmaktadır. Zamanın ötesinde ve modern parfüm çeşitleri arasında sıklıkla tercih edilmektedir. Afrodizyak etkisiyle de akılda kalıcıdır. Şık ve zarif tasarımıyla bütünleşen black orchid, tom ford serisinin en sevilen serileri arasındadır. Kendisine has siyah orkidelerden üretilen bu parfüm oldukça özel ve karakteristik parfüm özelliği taşımaktadır.

Zarifliği ve şıklığı ön planda tutan Tom ford, nabız bölgelerinde yumuşak etki bırakmaktadır. Oldukça kaliteli ve koku esintisiyle tüm gününüze eşlik etmektedir. Orijinal ve kalıcı parfüm kategorisinde üst sıralarda yer almakla birlikte özel hissetmenizi sağlayacaktır. Bir parfümde aranılan nitelikleri karşılayan Tom ford black orchid, beklentinin de üstüne çıkmayı başarmıştır. Sizler de bu eşsiz kokuyu vücudunuzda taşımak için sipariş verebilirsiniz.

Tom Ford Black Orchid Nasıl?

Moda tasarımcısı ve film yönetmenliği yapan Tom Ford, kendi imzasını oluşturarak parfüm piyasasına yeni bir soluk kazandırmıştır. Tom ford black orchid kadın parfümü, birden farklı aromaları bünyesinde barındırarak her notasında farklı bir hissi ortaya çıkarmaktadır. Ciltle temasından sonra ortaya meyve ve çiçeksi koku karışımını bırakmaktadır. Tenle bütünleştikten sonra ise kakao ve vanilyanın etkisini hissettirmektedir. Unisex olarak da sıklıkla tercih edilen bu parfüm erkeklere de hitap edebilmektedir. Özellikle kış mevsimlerinde oldukça gözde olan bu parfüm ofis ortamlarına, gündelik yaşama ve toplantı yemeklerine uygundur.  Tom ford black orchid yorum kısımlarına bakıldığı zaman parfüm görüşleri genel olarak şu şekildedir;

·         Uzun süre kalıcı etkiye sahip olup tazeliğini korumaktadır.

·         Sıklıkla kadınların tercih ettiği parfüm olmakla birlikte erkeklerin de tercih edebileceği unisex parfüm çeşitleri arasındadır.

·         Notaların uyumu ve tende bıraktığı his son derece etkilidir.

·         Şişe tasarımıyla da kullanıcılarını memnun etmektedir.

·         Her bütçeye uygun olup fiyat performans ürünleri arasındadır.

·         Sofistik ve modern koku esansına sahip olup etkisini hemen göstermektedir.

·         Kombinlerin tamamlayıcısı parçasıdır.

·         Çekici ve baş döndürücü etkiye sahiptir.

Tom ford black orchid yorumlarından müşteri memnuniyetlerini inceleyebilir, ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Uygun boyutta satışa sunulan bu parfümü, doğru saklama ve kullanma koşullarına uyarak uzun süre kullanabilirsiniz. Özellikle duş sonrası kullanıldığında kalıcılığının daha da arttığını hissedeceksiniz. Kıyafetlerden ziyade tenle temasına özen göstererek tom ford orchid kalitesini üst seviyelere çıkarabilirsiniz.

Tom Ford Black Orchid Notaları

Siyah orkide çiçeğini eşsiz bulan Tom Ford, parfüm ilhamını buradan almıştır. Lüks, saf ve elegan özellikleri bir araya getirerek ortaya eşsiz bir parfüm çeşidi çıkartmayı başarmıştır. Uzun yıllardan beri sıklıkla tercih edilen Tom ford black orchid, kalitesinden taviz vermeyerek her kitleye hitap etmektedir. Parfüm üst notalarında;

·         Yasemin, gerdenya, ylang yağı, bergamot aroması, limon, portakal, frenk üzümü ve yumruyu kullanarak uyumlu olmasını sağlamıştır. Her bir aromanın ve özün verdiği temiz ve rahatlıcı his parfüme etki etmiştir.

Üst notaların yanı sıra orta notalarda ise tercih ettiği;

·         Baharat karışımları, meyveli notalar, hikayelere konu olan lotus çiçeği, orkide ve vetiver ile birlikte diğer parfüm notalarından farklı olarak çeşitli aromaları bir araya getirmiştir.

Alt notalarda ise;

·         Sandal ağacı, paçuli, tütsü, vanilya, çikolata ve kehribarı bir araya getirerek daha sofistike ve keskin dokunuşlar yaparak parfümü bütünleştirmiştir.

Kendisi için özel üretilmesini isteyen siyah orkideyi parfüme uyarlamayı başarmıştır. Böylece bir ilke imza atarak dünyada tek ve ilk olan bu çiçeği kullanarak Tom Ford Black Orchid markasını yaratmıştır. Sizler de notaların eşsiz uyumunu teninizde görmek için Tom Ford Black Orchid 100 ml tester sipariş verebilir, herkesin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz.