Tester Ve Ucuz Parfüm

06-01-2022

 Parfüm Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 

 Parfüm seçerken dikkat etmek gerekir. Birçok parfüm kişilerde farklı koktuğundan parfüm seçerken denemek gerekir. Her cilt tipinde ve her tende parfümler farklı kokulara sahip olmaktadır. Aynı zamanda parfümlerin kalıcılıkları da kişiden kişiye göre farklılaşmaktadır. Sahte parfümlerin insana herhangi bir zararı olmasa da kalıcılık için orjinal parfüm tercih etmek gerekir.

 

 Orijinal parfümlerin fiyatları her zaman daha fazla olduğundan genelde küçük boyları veya sahteleri tercih edilir. İnternette orijinal parfüm kontrol etme siteleri vardır. Satın aldıktan sonra parfümlerin orijinalliğini bu siteler üzerinden kontrol etmek mümkündür. Daha ucuz bir şekilde orijinal parfüm almak için kampanyaların da takip edilmesi gerekir.

 

 Ucuz Parfüm

 

 Birçok kişi parfüm seçerken ucuz parfüm arayışlarına girmektedir. Ucuz parfümleri mağazalarda ya da internette bulmak mümkündür. Genelde kalıcı olmayan ve sahte parfümler ucuz olur ve birçok kişi tarafından da satın alınır. Ucuz parfüm kullanmanın sağlık için herhangi olumsuz bir etkisi olmadığından çoğu kişi ucuz parfüm satın alır. Markaların muadilleri şeklinde yapılan parfümler koku olarak da orijinallerine benzer fakat aynı kalıcılıkta olmaz. EDP olan parfüm kalıcı parfüm olarak bilindiğinden parfüm seçerken EDP kısmına dikkat etmek gerekir.

 

 Tester Parfüm Nedir?

 

 Tester parfüm bir kokunun denenmesi için yapılmış olan küçük deneme kokularıdır. Birçok kişi parfüm almadan önce testerını deneyerek kendinde nasıl durduğuna bakar ve daha sonra parfümü satın alır. Her tende ve ciltte farklı kokan parfümlerin testerlarını istemek ve kokularına bakmak gerekir. Mağazalarda her kokunun testerı vardır ve müşterilere istedikleri zaman bu kokular denetilir. Parfüm almadan önce güzel ve tercih edilen kokuları öğrenip testerlarını denemek de mümkündür. Böylece herkes kendine daha kolay parfüm bulabilir.