Parfüm Nasıl Seçilmelidir ?

21-01-2021

Doğru Koku Nasıl Seçilmelidir?

 

 kendinize yani vücut formatınıza en uygun Doğru kokuyu seçmek için yapılması gereken oldukça basittir. Parfümde kısmi olarak sadece üst notalar koklanmalıdır.

 

 Kesin sonuç almak adına deneme kartı ve havaya çeşitli parfümler sıkın ve ark bir saat süre geçtikten sonra eğer aynı koku size o hissi veriyorsa vücut formatınıza en uygun kokuyu bulmuşsunuz demektir. Bu belirleyici ve çok önemli bir kriterdir.

 

 Kendinize en uygun ve iyi izlenim bırakan kokuyu bulduktan sonra tester parfüm alternatifi ile düşük fiyattan sahip olmanız ve kullanım neticesinde memnuniyetin artması ile müdavimi olursunuz.

 ​​​​​​​

 Parfümde Sağduyulu Karar Vermek

 

 Parfüm tercihi bilinçli yapılmalıdır. Hem etkisi hem de fiyatı ekonomik olmalıdır. Bu noktada

 outlet parfüm en iyi tercihtir. Orijinalden tek farkı sadece şişe ve ambalajdaki görsellik farkıdır. Her üründe esas olan insana faydasıdır. Süs ve görsellik için fazladan para ödemek akıllıca bir iş değildir.

 

 Parfümün Kalıcılığı Nasıl Anlaşılır?

 

 Ürünlerimiz; outlet ve tester parfümler kesinlikle orjinaldir. Hiç bir şekilde yanıltma ve kandırmaca içerisinde bulunmamakta ve kimsenin hakkına da tecavüz etmemektedir. Bu nedenle de kalıcı ve sağlıklıdır. Kendinize ayrı bir hava ve stil katmak ve bunu orjinal parfüm ile taçlandırmak insanın kendi elindedir. Doğru tercihi yapmak burada esas olandır.