Tester Parfüm İle Outlet Parfüm Farkları Nelerdir?

21-01-2021

Gerçek Olan Tester Parfüm Nasıl Anlaşılır?

 

 Üretilen tester ürünlerin gerçek olduğunu birkaç basit yöntem ile anlayabilir. Gerçek olan tester ürünlerinde içinde bulunduğu kap orjinal parfüm kutularından daha basit olarak tasarlanır ve sade olur. Test amaçlı kullanılan tester parfümlerin kutu üzerilerinde tester, testuer, satılık değildir yazıları bulunur.

 

 Outlet Parfüm İle Tester Parfüm Farkları?

 

 Bahsedilen iki üründe orijinal parfüm olarak satılmaktadır. Bunlardan tester parfüm müşteriler tarafından parfüm seçmede test amaçlı kullanılan üründür. Bunun yanında outlet parfüm ise tamamen orijinal parfüm olan yalnızca üretimim, paketlenmesi yada kapaklanması gibi durumlarda oluşan hatalar nedeniyle ortaya çıkmış parfümler olarak bilinir. İçeriğinde ki parfümde değişiklik olmamakla beraber sadece dış görünüm kusurları barındırmaktadır.

 

 Outlet parfüm olarak satılan ürünler bulundurdukları hata nedeniyle fiyatlandırma olarak daha ucuz bir fiyata müşterilere satılmaktadır.

 

 Kalıcı Olması İçin Parfüm Nasıl Kullanılır?

 

 - Yeni banyodan çıkmış bir vücuda uygulanmalıdır.

 - Kulak arkasına sıkılmalıdır.

 - Dirsek ve diz arkalarına sıkılması daha kalıcılık sağlar.

 - Temiz olan saçlara sıkılmalıdır. Saçlara sıkılacak parfümün en iyi yöntemi yukarı doğru sıkılan parfümün altına girerek saçlara eşit dağılımını sağlamaktır.