Yves Saint Laurent Mon Paris EDP Kadın Parfüm

14-04-2021

Tutku ve özgürlük, otorite ve kadınsılık arasında, Yves Saint Laurent'ın yeni kadınsı kokusu. 

Yves Saint Laurent Mon Paris derin bir aşkın ruhunu yakalayan, Paris'in sevgililer şehri olmasından ilham alınarak üretilen bir parfümdür. Asil bir duruşa sahip olan parfümün kokusu oldukça tutkulu bir havayı başarıyla yansıtır.

Mon Paris içerdiği yoğun koku ve çiçeksi dokunuşlar ile aşkınıza aşk katar. Sevgisini belli eden ve saklamayan kadınların tercihi olan parfümde, orkide ile beyaz çiçeklerin ahenkli dansı etkileyicidir. 

Sevgiyi artırmak için sadece daha fazla duygusallık, kadınlık ve daha fazla couture tarzından esinlenen, siyah lavallière çok yönlü bir şişenin zerafetini giyinmiş, Yves Saint Laurent'in baş döndürücü kokusu Mon Paris!

Yves Saint Laurent Mon Paris EDP Kadın Parfüm Özellikleri: 

Üst Notalar : Orkide, Beyaz Çiçekler.

Orta Notalar : Sulu Meyveler.

Alt Notalar : Beyaz misk.

Parfümün üst notalarında yer alan armut, kokunun başlangıcını oluşturmaktadır. Parfümde yer alan beyaz çiçekler ve Datura orkidesi orta notalara ahenk katar. Bu çiçekler ile ışıltılı hissedilecektir. Parfümün en iddialı notası olan Datura orkidesinin kokusunu, parfüm açıldıkça hissetmek mümkündür.

Derinlemesine inildiğinde ise beyaz miskin kattığı aroma sizi içine çeker. Taze sulu meyvelerin aşkınıza katacağı ilhamı şimdiden hissedebilirsiniz. Gece ışıltısı ve şehvet sunumuna ise tropik bitkiler eşlik eder.Parfümün içeriğinin kaliteli ve eşsiz olmasının yanında dışının da aynı seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

İçerisinde yer alan heyecan verici notaların birbiriyle olan uyumuyla kendinizi çok huzurlu hissedebilirsiniz. Yves Saint Laurent; Kadının modern cazibesini, tutkusunu ve çılgın yanını bu kokuyla gözler önüne seriyor.